راهپیمایی هواداران شیخ زکزاکی/ راهپیمایان آزادی سریع رهبر جنبش اسلامی نیجریه را خواستار شدند

دوشنبه 31 خرداد 1400
20:48
راهپیمایی هواداران شیخ زکزاکی/ راهپیمایان آزادی سریع رهبر جنبش اسلامی نیجریه را خواستار شدند شماری از هواداران رهبر جنبش اسلامی نیجریه با تجمع در پایتخت این کشور آزادی فوری وی و همسرایشان را خواستار شدند.

العالم - آفریقا

هواداران رهبر جنبش اسلامی نیجریه روز دوشنبه در خیابان‌های پایتخت این شهر در حمایت از وی راهپیمایی کردند.

به گزارش منابع خبری، هوداران «شیخ ابراهیم زکزاکی» رهبر جنبش اسلامی نیجریه دوشنبه در منطقه «گارکی» در «آبوجا» پایتخت این کشور راهپیمایی کردند. در این راهپیمایی هواداران شیخ زکزاکی از جمله جوانان و بانوان با در دست داشتن تصاویری در حمایت از وی، آزادی سریع و بدون شرط رهبر جنبش اسلامی نیجریه و همسر وی را خواستار شدند.

چندی قبل «سهیلا زکزاکی» فرزند شیخ ابراهیم زکزاکی، از وخیم بودن حال والدینش به‌علت اهمال پزشکی خبر داد و گفته بود که پدر و مادرش زمانی که دستگیر شدند هر دو زخمی بودند و اکنون به دلیل محرومیت از مراقبت‌های پزشکی و درمانی وضعیت سلامتی آنها وخیم‌تر شده است.

شیخ زکزاکی از آذر ۱۳۹۴ با حمله نیروهای ارتش و پلیس به اقامتگاه وی در ایالت «کادونا» در شمال نیجریه بازداشت شد؛ یورشی که در نتیجه آن تعداد زیادی شهید و زخمی شدند. نیروهای امنیتی و نظامی نیجریه، «زینت ابراهیم» همسر شیخ زکزاکی را هم دستگیر کردند.

بسیاری از سازمان‌های بین‌المللی حقوق بشری این کشتار را محکوم می‌کنند. سازمان عفو بین‌الملل نیز اوایل اردیبهشت ۱۳۹۵ گزارش داد که ارتش نیجریه مرتکب کشتار شیعیان، دفن آنها در گورهای جمعی و نابود کردن اسناد مرتبط با این جنایت شده است. نیروهای امنیتی نیجریه بارها در گذشته به تجمع هواداران شیخ ابراهیم زکزاکی حمله کردند.

0% ...

آخرین اخبار

خون شهید خلبان کاظمی میثاق دوباره مردان آسمانی این سرزمین برای جان‌نثاری در راه وطن است


تأکید رئیس سازمان توسعه تجارت بر تغییر سبد صادراتی به سمت محصولات با ارزش افزوده بالا


مدال برنز جهانی، سهم پاراتیرانداز ایرانی


ژنرال هیکل: ارتش لبنان آماده استقرار در مناطق اشغالی پس از عقب‌نشینی اشغالگران است


حمله گسترده روسیه به مراکز نظامی اوکراین


ماجرای یک طلاق سیاسی


پاکستان: با ایران و آمریکا در تماسیم


تأیید آمادگی کامل برای تأمین امنیت زائران اربعین توسط عراق


ارتش اردن حمله موشکی به این کشور را تأیید کرد


سه شهرستان استان بوشهر مورد تهاجم دشمن آمریکایی قرار گرفت