البخیتی: به آزاد سازی وجب به وجب سرزمینمان فکر می‌کنیم

جمعه 4 تير 1400
19:10
البخیتی: به آزاد سازی وجب به وجب سرزمینمان فکر می‌کنیم محمد البخیتی عضو دفتر سیاسی جنبش انصارالله یمن تاکید کرد ما به دنبال بازگرداندن حاکمیت و استقلال یمن و آزاد سازی وجب به وجب خاک سرزمین مان هستیم.

العالم - یمن

محمد البخیتی عضو دفتر سیاسی جنبش انصارالله یمن در توئیتی نوشت: ما هرگز به دنبال این نبودیم که آمریکا به مشروعیت مان اذعان کند بلکه به دنبال بازگرداندن حاکمیت و استقلال یمن و آزاد سازی وجب به وجب خاک سرزمین مان هستیم. ما ایثارگری‌های زیادی کرده ایم و قربانیان زیادی هم داده ایم و مقاومتی که در تاریخ بی نظیر است از خود نشان دادیم. آنچه امروز از کشور‌های متجاوز به فرماندهی آمریکا درخواست می‌شود، توقف تجاوزات، برداشتن محاصره، خروج نیروهایش از کشور و احترام به خواست مردم یمن است.

البخیتی گفت: عملیات آزادسازی یمن تا آخرین وجب از خاک این کشور متوقف نخواهد شد. این بدان معناست که هر نیروی بیگانه در یمن اعم از آمریکایی، انگلیسی، سعودی یا اماراتی با خطر کشته شدن روبروست. برقراری آتش بس در حالی که تجاوزات، محاصره و اشغال ادامه داشته باشد بی معناست. اگر انسان‌هایی هستند که عزت و کرامت ندارند به خودشان مربوط است. ما با آن‌ها فرق داریم و امید ما به خداوند است.

عربستان با همراهی امارات، بحرین، سودان و آمریکا در ۲۶ مارس ۲۰۱۵ (ششم فروردین ۱۳۹۴) با تشکیل به اصطلاح ائتلاف عربی- آمریکایی، تجاوز به کشور یمن را در عملیاتی با عنوان «طوفان قاطعیت» آغاز کرد، اما در سال‌های گذشته به استثنای امارات و آمریکا، سایر همپیمانان سعودی از این ائتلاف خارج شدند و ابوظبی نیز هم‌اکنون از یک همپیمان قدیمی به یک رقیب رو در روی ریاض در جنوب یمن تبدیل شده است.

0% ...

آخرین اخبار

اخراج رایزن فرهنگی ایران از فرانسه


فراخوان حماس برای مشارکت مردمی در «جمعه خشم»


محکومیت اظهارات وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی توسط سازمان ملل


تأکید مدیرعامل روس‌اتم بر ادامه ساخت نیروگاه هسته‌ای در ایران با وجود محدودیت‌ها


تشییع ۵۰ شهید از جمله ۱۹ کودک پس از سه سال در غزه


معادلات نظامی جدید نیروهای مسلح یمن برای شکستن محاصره  


عمان: عبور امن از تنگه هرمز جدا از امنیت کل منطقه نیست/ خواهان تشدید تنش نیستیم


بحران مفقودین غزه زیر ۸۰ میلیون تن آوار


مصادره اراضی بین نابلس و رام‌الله توسط رژیم صهیونیستی جهت توسعه شهرک‌ها


بررسی راهکارهای تقویت همکاری‌های گردشگری در دومین کارگروه بریکس