پویش علیه تجاوز امارات در یمن به راه افتاد

جمعه 4 تير 1400
18:12
پویش علیه تجاوز امارات در یمن به راه افتاد کاربران شبکه های اجتماعی و فعالان یمن در محکوم کردن اشغال جزائر یمن توسط امارات، پویشی راه انداختند که ترند شد.

العالم داغ‌های مجازی

فعالان یمنی شامگاه پنج شنبه پویش الکترونیکی راه انداخته و از امارات خواستند از جزائر یمنی و به ویژه جزیره سقطری در اقیانوس هند و جزیره میون استان تعز خارج شود و از همه اقشار مختلف یمن خواستند همکاری کرده و توییت هایی برای رساندن پیامی روشن به جهان مبنی بر اشغال جزائر یمن توسط امارات و اعمال فشار بر آنان برای خروج از جزائر یمنی منتشر کنند.

این پویش مجازی به دنبال اقدامات و به روز رسانی تجهیزات نظامی دولت امارات در جزیره سقطری و ساخت پایگاهی نظامی در جزیره استراتژیک میون مشرف بر تنگه باب المندب استان تعز مرکز یمن و برای محکوم کردن ادامه مشارکت در حمله وحشیانه به فرماندهی عربستان به راه افتاد.

فعالان و کاربران توییتر نیز با فعالیت های خود نارضایتی خود را از حضور امارات ابراز کرده و از همه یمنی ها خواستند نیروهای اماراتی و همه اشغالگران خاک یمن را اخراج کنند که مجاهدانش با جان خود در راه ازاد سازی این سرزمین تلاش می کنند و از آبروی آن دفاع می کنند و هر روز شگفت انگیزترین صحنه های عزت و افتخار را در مبارزه با ائتلاف متجاوز رقم می زنند که خاک یمن را مباح دانسته و زشت ترین جنایت ها را مرتکب می شود .

پایگاه آمریکایی Responsible Statecraft گزارشی درباره تبعات ادامه تسلط امارات بر جزائر یمنی و نقش پررنگ منطقه ایش منتشر کرد.

این پایگاه گفت امارات سال 2019 ظاهرا از یمن عقب نشینی نظامی کرد اما عملا از این کشور خارج نشده است.

این پایگاه افزود: تا امروز امارات نفوذ زیادی دراین کشور فقیر دارد و هم اکنون با ایجاد جای پایی در دو جزیره میون و سقطری از نقاط ضعف یمن سوء استفاده می کند.

این پایگاه تاکید کرد طمع های امارات به یمن و جزائر راهبردی اش ،تهدیدی برای طولانی شدن درگیری ویرانگر یمن است .

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

اخراج رایزن فرهنگی ایران از فرانسه


فراخوان حماس برای مشارکت مردمی در «جمعه خشم»


محکومیت اظهارات وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی توسط سازمان ملل


تأکید مدیرعامل روس‌اتم بر ادامه ساخت نیروگاه هسته‌ای در ایران با وجود محدودیت‌ها


تشییع ۵۰ شهید از جمله ۱۹ کودک پس از سه سال در غزه


معادلات نظامی جدید نیروهای مسلح یمن برای شکستن محاصره  


عمان: عبور امن از تنگه هرمز جدا از امنیت کل منطقه نیست/ خواهان تشدید تنش نیستیم


بحران مفقودین غزه زیر ۸۰ میلیون تن آوار


مصادره اراضی بین نابلس و رام‌الله توسط رژیم صهیونیستی جهت توسعه شهرک‌ها


بررسی راهکارهای تقویت همکاری‌های گردشگری در دومین کارگروه بریکس