شورای امنیت ملی عراق: خروج نیروهای آمریکایی از عراق در مراحل پایانی قرار دارد

دوشنبه 7 تير 1400
19:01
شورای امنیت ملی عراق: خروج نیروهای آمریکایی از عراق در مراحل پایانی قرار دارد
شورای امنیت ملی عراق در نشستی ضمن محکوم کردن حمله آمریکا به مواضع الحشدالشعبی در مرز عراق و سوریه از پیشرفت در مذاکرات خروج نیروهای آمریکایی از عراق خبر داد.

العالم - عراق

شورای امنیت ملی عراق امروز (دوشنبه) به ریاست «مصطفی الکاظمی» در نشست فوق‌العاده خود به بررسی حمله بامداد امروز (دوشنبه) آمریکا به مواضع الحشدالشعبی پرداخت.

به نوشته السومریه نیوز، شورای امنیت ملی عراق ضمن محکوم کردن حمله جنگنده‌های آمریکایی، اعلام کرد که برای ممانعت از تکرار چنین وقایعی از تمامی گزینه‌های قانونی استفاده خواهد کرد و همزمان نمی‌پذیرد که عراق محل تسویه حساب‌ها باشد.

در بیانیه دفتر رسانه‌ای مصطفی‌ الکاظمی آمده است که شورای امنیت ملی در نشست امروز خود اعلام کرد که حمله هوایی آمریکا نقض صریح حاکمیت عراق و خلاف تمامی قوانین و اسناد بین‌المللی است و دولت عراق تحقیقات فراگیری برای بررسی جوانب مختلف این حادثه و دلایل آن و اقدام در جهت ممانعت از تکرار چنین وقایعی انجام خواهد داد.

شورای امنیت ملی عراق تأکید کرد که تنها سیاست این کشور حل بحران‌ها و درگیری‌ها در عراق و منطقه از مسیر گفت و گو است و دولت بغداد جلسات پیوسته‌ای با آمریکا در راستای خروج نیروهای این کشور از عراق دارد و این گفت‌و‌گوها پیشرفت خوبی داشته و به مرحله مسائل فنی و لجستیکی رسیده است که به زودی جزئیات آن اعلام خواهد شد.

بامداد امروز منابع خبری در عراق و سوریه از حمله هوایی هواپیماهای ناشناس به مواضعی در منطقه بوکمال در مرز سوریه و عراق خبر دادند و دقایقی بعد روشن شد که این حمله به یک پایگاه پشتیبانی و لجستیکی تیپ ۱۴ الحشد الشعبی عراق بوده است.

دقایقی پس از آن نیز وزارت دفاع آمریکا با انتشار بیانیه‌ای ضمن قبول مسئولیت این حمله اذعان کرد، «جنگنده‌های این کشور یکشنبه‌شب به وقت واشنگتن به دستور «جو بایدن»، رئیس جمهور این کشور، حملات دقیقی را به مناطقی در بوکمال در مرز سوریه و عراق انجام داده است».

در این حمله چهار نیروی عراقی به شهادت رسیده‌اند. احمد المکصوصی فرمانده تیپ ۱۴ الحشد با انتشار بیانیه‌ای ضمن تسلیت شهادت همکارانش خطاب به فرماندهی الحشد اعلام کرده که نیروهایش آماده انتقام‌گیری هستند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

گزارش میدانی العالم از حملات نظامی گسترده به کرانه باختری تا طرح‌های شهرک‌سازی جدید صهیونیست ها+فیلم


انتشار محورهای گفتگوی راهبردی رئیس‌جمهور با رهبر معظم انقلاب بمناسبت هفته دولت


کرمانشاه مسیر جدید صادرات محصولات دانش‌بنیان به عراق خواهد بود


توافق تهران و مسقط برای ایجاد کریدور موقت دریانوردی و پاکسازی مین‌های تنگه هرمز


اعلام آمادگی هلال‌احمر ایران برای انتقال تجربیات امداد و نجات به سطح بین‌المللی


پزشکیان : امضای توافقنامه نتیجه ترس و وادادگی نبود


ثبت ۶ اثر در یونسکو و بازگشت بیش از هزار شی تاریخی


تقویت همگرایی کشور‌های اسلامی موجب ثبات منطقه می‎‌شود


حماس اقدام رژیم صهیونیستی در تخریب مرکز آموزشی سازمان ملل را جنایت جنگی نامید


تهدید نتانیاهو به توقف فعالیت‌های آنروا در فلسطین اشغالی