هنیه در دیدار با بری: مقاومت قادر است پیروزی‌های بزرگی را رقم بزند

سه شنبه 8 تير 1400
09:32
هنیه در دیدار با بری: مقاومت قادر است پیروزی‌های بزرگی را رقم بزند اسماعیل هنیه، رئیس دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی حماس در راس هیئتی بلندپایه از این جنبش با نبیه بری رئیس پارلمان لبنان دیدار کرد.

العالم - فلسطین اشغالی

به گزارش مرکز اطلاع رسانی فلسطین، نبیه بری ضمن استقبال از سفر هیئت حماس، پیروزی اخیر مقاومت در جنگ ۱۱ روزه با دشمن صهیونیستی را مایه افتخار و مباهات دانست و تاکید کرد که این پیروزی را به شما و عموم ملت فلسطین تبریک می‌گویم.

بری همچنین خواستار تقویت وحدت ملی فلسطینیان شد.

هنیه نیز ضمن تمجید از مواضع رئیس پارلمان لبنان و دولت این کشور در حمایت از ملت و مسئله فلسطین، تلاش‌های این کشور در راستای یکپارچه سازی مواضع فلسطینیان را ستود.

هنیه به تشریح نتایج نبرد "شمشیر قدس" و پیامدهای آن پرداخت و تاکید کرد که مهم ترین نتیجه این نبرد، تاکید بر این مسئله بود که قدس محور نزاع با دشمن صهیونیستی و قبله گاه و محل اجماع سراسر امت و ملت فلسطین است.

وی تصریح کرد که مقاومت فلسطین در غزه و کل فلسطین به یاری خداوند به آماده سازی خود برای نبرد آزادسازی فلسطین ادامه می‌دهد.

وی گفت که مقاومت قادر است پیروزی‌های بزرگی را در برابر دشمن صهیونیستی کسب کند و معادلات این رژیم را بر هم زده و حقوق ملت فلسطین را بازپس گیرد.

رئیس دفتر سیاسی حماس بر ضرورت ادامه تلاش ها و تحرکات ملی فلسطین با حمایت همه دوستان و همپیمانان جهت تحقق وحدت ملی و پایان دودستگی و اختلافات داخلی تاکید کرد و از هرگونه نقش آفرینی نبیه بری و کشور لبنان در این زمینه استقبال کرد.

هنیه در رابطه با مسئله آوارگان فلسطینی هم خواستار احقاق حقوق مدنی و انسانی ملت فلسطین در این کشور جهت برخورداری از یک زندگی شرافتمندانه تا زمان بازگشت به سرزمین خود شد.

اسماعیل هنیه و هیئت حماس قبل از این با میشل عون رئیس جمهور لبنان نیز دیدار و گفتگو کردند.

لبنان سومین مقصد سفر هیئت بلندپایه حماس است. این هیئت قبل از این به کشورهای مراکش و موریتانی هم سفر کرده بود.

ایسنا

0% ...

آخرین اخبار

جهاد اسلامی فلسطین: هدف قرار دادن مبارزان فرار دشمن از اجرای تعهدات آتش‌بس است


حماس: هدف قرار دادن فرزندان رهبران فلسطینی خللی در مقاومت ایجاد نخواهد کرد


گاردین: فاصله گرفتن راست افراطی اروپا از ترامپ اجتناب‌ناپذیر شده است


روایت پزشکیان از دیدار دو ساعته خود با رهبر معظم انقلاب


مدودف: شکاف بین اروپا و آمریکا بی‌سابقه است


اولویت اصلی سیاست‌گذار پولی، کنترل تورم است


انتخابات سراسری در بریتانیا آغاز شد / آزمون بزرگ برای دولت استارمر


تمرکز اسلام‌آباد بر دائمی شدن آتش بس ایران و آمریکا است


پولیتیکو: زیاده خواهی ترامپ مانع توافق با ایران است


محسنی اژه‌ای: دشمن متجاوز در جنگ اخیر به هیچ یک از اهدافش نرسید


پربیننده ترین خبرها

تعلیق پروژه آزادی ترامپ درباره تنگه هرمز یک روز پس از اجرا/ ادعای پیشرفت بزرگ در مسیر توافق با ایران


قرارگاه خاتم‌الانبیا(ص): ایران در روزهای گذشته هیچ عملیاتی علیه کشور امارات انجام نداد


دیدار وزرای خارجه ایران و چین با دستور کار روابط دوجانبه و تحولات منطقه ای


وزارت خارجه با رد ادعاهای ابوظبی: امارات از ادامه هم‌دستی با آمریکا و اسرائیل خودداری کند


اعتراض تهران به سانسور و راهزنی دیجیتال آمریکا/ شبکه اجتماعی ایکس تیک آبی حساب کاربری بقائی را حذف کرد


ادعای وزیر خارجه آمریکا: مرحله تهاجمی جنگ با ايران به پايان رسيده است


سخنگوی حماس: کاهش ورود کمک‌ها به غزه نقض آشکار آتش‌بس است


توصیه یک اندیشکده آمریکایی درباره بازگشت دیپلماسی به تنگه هرمز


ورود ایران به جمع سازندگان رآکتورهای پیشرفته فشاربالا


وزیر خارجه چین: جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران نامشروع است/ تاکید عراقچی بر حفاظت از منافع مشروع ایران در مذاکرات


کاهش قیمت نفت با عقب نشینی ترامپ از عملیات "پروژه آزادی" تنگه هرمز