هنیه در رأس هیأتی رسمی وارد لبنان شد

يکشنبه 6 تير 1400
16:20
رئیس دفتر سیاسی حماس به همراه یک هیأت عالیرتبه وارد بیروت پایتخت لبنان شد و قرار است با مقامات ارشد این کشور دیدار کند.

العالم - فلسطین اشغالی

خبرگزاری فلسطینی «شهاب» اعلام کرد، «اسماعیل هنیه» رئیس دفتر سیاسی حماس به همراه هیأتی عالیرتبه وارد بیروت شد.

بر اساس این گزارش، قرار است هنیه در این سفر چند روزه با رئیس‌جمهور، رئیس پارلمان و نخست‌‎وزیر دولت پیشبرد امور لبنان و برخی دیگر از شخصیت‌های این کشور به علاوه گروه‌های فلسطینی دیدار کند.

حماس دیروز (شنبه) در بیانیه‌ای اعلام کرد، در این دیدارها درباره آخرین تحولات فلسطین، پیروزی اخیر گروه‌های مقاومت در نبرد یازده روزه معروف به «شمشیر قدس» و پیامدهای میدانی و سیاسی آن بحث و تبادل‌نظر خواهد کرد.

در نبرد شمشیر قدس که از ۱۰ تا ۲۱ ماه می گذشته رخ داد گروه‌های فسلطینی بیش از ۴۰۰۰ راکت و موشک به سمت فلسطین اشغالی شلیک کردند.

حماس در ادامه بیانیه‌اش اعلام کرد، هیأت حماس با مقامات لبنانی درباره وضعیت آوارگان فلسطینی در اردوگاه‌های لبنان نیز رایزنی خواهند کرد.

۱۷۴ هزار و ۴۲۲ آواره فلسطینی در ۱۲ اردوگاه در لبنان زندگی می‌کنند.

هنیه در سفر دوره‌ای خود تا کنون به مصر، مغرب و موریتانی رفته و قرار است به کشورهای دیگری از جمله ایران نیز سفر کند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

سپاه: اقدامی کنید با موشک و پهپاد مقابله به مثل می‌کنیم


موج جدید حملات حزب الله به مواضع صهیونیستی


کالابرگ کد ملی‌های ۳، ۴، ۵ و ۶ شارژ شد


پوتین: امیدوارم درگیری مربوط به ایران هرچه زودتر پایان یابد


قرعه کشی جام ملت‌های آسیا؛ ایران در گروه زندگی!


شهید و زخمی شدن 22 شهروند لبنانی در حملات اشغالگران


دیدار السیسی و مکرون؛ قاهره درباره خطرات گسترش تنش‌ در منطقه هشدار داد


نماینده کنگره آمریکا: بنزین 5 و گازوئیل 6 دلاری نشانه پیروزی نیست


اروپا برای تخلیه افراد از کشتی کروز آلوده به هانتاویروس آماده می‌شود


دیدار نواف سلام و احمد الشرع در دمشق؛ تأکید بر گسترش همکاری‌های دوجانبه و ثبات منطقه‌ای