درخواست کمک تشکیلات خودگردان از تل‌آویو برای سرکوب معترضان فلسطینی

چهارشنبه 9 تير 1400
12:07
درخواست کمک تشکیلات خودگردان از تل‌آویو برای سرکوب معترضان فلسطینی
یک روزنامه عبری مدعی شد که تشکیلات خودگردان «درخواست فوری از اسرائیل» داشته است تا آن را «به تجهیزات سرکوب تظاهرات» مجهز کند.

العالم _ فلسطین اشغالی

روزنامه صهیونیستی «یدیعوت آحارونوت» ادعا کرد که تشکیلات خودگردان فلسطین از رژیم صهیونیستی درخواست کمک کرده است.

یدیعوت مدعی شد که تشکیلات «درخواست فوری از اسرائیل» داشته است تا تل‌آویو آن را «به تجهیزات سرکوب تظاهرات» مجهز کند.

خبرگزاری صفا به نقل از این روزنامه گزارش داد، علت این درخواست فوری این است که تجهیزات تشکیلات خودگردان مانند بمب‌های صوتی و گازی در حال اتمام است؛ زیرا نیروهای امنیتی تشکیلات در جریان سرکوب اعتراضات اخیر مردم فلسطین از آن استفاده کرده‌اند.

به گفته این روزنامه، تشکیلات خودگردان بر این باور است که با انتشار گزارش تحقیقات مربوط به قتل «نزار بنات» فعال اجتماعی-سیاسی فلسطینی، اعتراضات مردمی مجددا آغاز خواهد شد.

یدیعوت تأکید کرد، رژیم صهیونیستی بشدت نگران تظاهرات‌های اخیر است و می‌ترسد که این اعتراضات باعث بی ثباتی شود؛ زیرا از دید این رژیم، «ثبات امنیتی در مناطق تشکیلات، به سود اسرائیل است و این مسئله به خاطر هماهنگی مستحکم امنیتی بین طرفین است».

نیروهای امنیتی تظاهرات‌هایی را که در اعتراض به قتل بنات برگزار شده است، سرکوب کردند و برای متفرق کردن معترضان از بمب‌های صوتی و اسپری فلفل استفاده می‌کنند.

معترضان فلسطینی در اعتراضات خود تأکید دارند که باید محمود عباس از ریاست تشکیلات و محمد اشتیه از نخست وزیری کنار گذاشته شوند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

محکومیت شدید حملات تجاوزکارانه آمریکا علیه نفتکش ایرانی و دکل مخابراتی در قشم


سرلشکر عبداللهی: شهیدان نصیرزاده و دره‌باغی اسوه‌های شجاعت، تعهد و تواضع بودند


برگزاری مراسم سالروز ارتحال امام خمینی (ره) در هزار شهر و روستا


منابع لبنانی: مذاکرات واشنگتن به نتیجه نهایی نرسید


بیش از ۵۰ شهید و زخمی در ادامه‌ حملات‌ رژیم‌صهیونیستی‌ به‌ لبنان


سنتکام حملات ایران به پایگاه‌های آمریکا را تائید کرد


اختلاف سازمان‌های اطلاعاتی آمریکا درباره ایران


موضع قاطع ایران تشدید تجاوزگری رژیم صهیونیستی به بیروت را متوقف کرد


قیمت نفت در واکنش به تحولات در خلیج فارس، دوباره افزایش یافت


سیاستمدار عراقی: انحلال یا ادغام حشدالشعبی خدمت به آمریکا و اسرائیل است