رجزخوانی نفتالی بنت: با تهدیدات قریب‌الوقوع مقابله می‌کنیم

پنج‌شنبه 10 تير 1400
04:48
رجزخوانی نفتالی بنت: با تهدیدات قریب‌الوقوع مقابله می‌کنیم
نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی با تکذیب ادعاها مبنی بر موافقت وزیر خارجه این رژیم با سیاست «عدم غافلگیری» با آمریکا درخصوص ایران، مدعی شد تل‌آویو بدون هیچ محدودیتی با تهدیدهای خارجی مقابله می‌کند.

العالم-فلسطین اشغالی

«نفتالی بنت» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی ادعای نتانیاهو را مبنی بر اینکه کابینه جدید تل‌آویو به سیاست «عدم غافلگیری» با دولت آمریکا درخصوص ایران متعهد شده، تکذیب کرد.

بنت شامگاه چهارشنبه طی اظهاراتی در قدس اشغالی مدعی شد: «اسرائیل برای تأمین امنیتش، خود را محدود نمی‌کند. اسرائیل از خود دفاع خواهد کرد و ما با هر تهدید قریب‌الوقوعی مقابله می‌کنیم».

به نوشته وبگاه «یدیعوت آحارونوت»، وی همچنین با تکذیب برخی گزارش‌ها درباره اختلاف نظر در کابینه ائتلافی تل‌آویو، گفت اجماع گسترده‌ای درباره بسیاری از موضوعات بین ۸ حزب تشکیل‌دهنده این ائتلاف وجود دارد.

«یائیر لاپید» وزیر خارجه رژیم صهیونیستی و نفر دوم کابینه که نتانیاهو او را به امتیاز دادن به آمریکا درخصوص ایران متهم کرده بود نیز به این ادعاها واکنش نشان داد: «ما حق اقدام علیه برنامه هسته‌ای ایران در هر زمان و مکانی را برای خود محفوظ می‌داریم».

پیش از این نیز «رووین ریولین» رئیس رژیم صهیونیستی در دیدار با «جو بایدن»‌ رئیس‌جمهور آمریکا، از او خواست که برای بهبود مفاد و بندهای توافق هسته‌ای ایران تلاش کند، به نحوی که منافع اسرائیل را تأمین کند و محدودیت‌ها بر برنامه هسته‌ای ایران را افزایش دهد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

انصارالله خبر اعمال عوارض بر کشتی‌ها در باب‌المندب را تکذیب کرد


یمن: ۸ نفتکش سعودی را مجبور به تغییر مسیر کردیم


محکومیت اقدام لندن علیه نیروهای مسلح و همدستی‌ علیه ایران


موج جدید ویرانگری اشغالگران در جنوب لبنان


خروش میلیونی یمنی‌ها در حمایت از "تشدید در برابر تشدید"؛ ائتلاف جدید سعودی محکوم به شکست است


خروج بیش از ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار زائر از کشور


۲۵۰۰ کیلومتر پوشش تصویری از قلب اربعین ۱۴۰۵


پس از یک سال، جاده صادراتی سودان احیا شد


وقتی مدیریت جهادی،از ویرانه‌های حملات، دوباره جریان انرژی می‌سازد


ثبت تردد بیش از 3 میلیون و 300 زائر حسینی از مرزهای اربعینی کشور


پربیننده ترین خبرها

غازی حمد عضو دفتر سیاسی جنبش حماس: موضوع سلاح به مسائل دیگری مانند خروج اسرائیل از نوار غزه و بازسازی مرتبط است.


صدای انفجارهایی در سلیمانیه در کردستان عراق شنیده شد و گزارش‌های اولیه حاکی از آن است که این انفجارها ناشی از هدف قرار گرفتن مقر گروه‌های تروریستی جدایی‌طلب بوده است.


شمار مجروحان آمریکایی در جنگ با ایران به ۶۵۳ نفر رسید/۱۸ نفر کشته شدند


ترامپ مدعی دستیابی هیات صلح غزه به توافقی تاریخی شد


منابع عراقی از حملات جدید به مواضع تروریست‌های تجزیه‌طلب در اربیل و سلیمانیه خبر دادند.


پهپادهای ارتش مراکز راهبردی آمریکا را در کویت هدف قرار دادند


انفجارهای شدید در جنوب لبنان


عضو جهاد اسلامی: بند مربوط به سلاح در توافق شرم الشیخ شفاف نیست


ورود پیکر مطهر شهدای حمله آمریکایی-سعودی به کشور


نخست وزیر اسپانیا: همه منابع را برای مقابله با هجوم مهاجران بسیج می کنیم


ترامپ میان واقعیت تلخ و حقیقت ناگوار؛ فرسایش نیروهای متجاوز در سایه وضعیت "نه جنگ، نه صلح"