رام الله و حماس: آلمان، رژیم اشغالگر را به ارتکاب جرایم بیش‌تر تشویق می‌کند

پنج‌شنبه 10 تير 1400
22:03
رام الله و حماس: آلمان، رژیم اشغالگر را به ارتکاب جرایم بیش‌تر تشویق می‌کند وزارت خارجه تشکیلات خودگردان و حماس با صدور بیانیه‌های جداگانه از رئیس جمهور آلمان که صلاحیت قضایی دادگاه کیفری بین المللی در خصوص رسیدگی به جرایم رژیم صهیونیستی را رد کرده بود، انتقاد کردند.

العالم - فلسطین اشغالی

تشکیلات خودگردان فلسطین و حماس روز پنجشنبه از رئیس جمهور آلمان به دلیل جانبداری از رژیم صهیونیستی با رد صلاحیت دادگاه کیفری بین المللی در خصوص رسیدگی به جنایات این رژیم علیه فلسطینیان انتقاد کردند.

به گزارش روزنامه فرامنطقه‌ای القدس العربی، وزارت خارجه تشکیلات خودگردان فلسطین با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد: ما اظهارات فرانک والتر اشتاین مایر را محکوم می‌کنیم که با سیاسی کردن کار دادگاه لاهه، قواعد قانون بین الملل را زیر پا گذاشته و در کار این دادگاه مداخله کرده است.

این وزارتخانه تاکید کرد: برای دادگاه کیفری بین المللی و نهادهای مختلف آن، موضوع صلاحیت این دادگاه در خصوص تحقیق درباره جرایم مقامات اسرائیل در خاک کشور فلسطین قطعی شده است.

وزارت خارجه تشکیلات خودگردان ضمن درخواست از آلمان برای دست کشیدن از مصونیت بخشی به رژیم صهیونیستی که موجب فرار آن از مجازات می‌شود، گفت: این مواضع جانبدارانه، اسرائیل را به عنوان یک رژیم اشغالگر و غیرقانونی به ارتکاب جرایم بیش‌تر تشویق می‌کند.

از سوی دیگر «حازم قاسم» سخنگوی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین( حماس) هم در بیانیه‌ای خبری گفت: صحبت های این مقام آلمانی با قانون بین الملل در تضاد است و جانبداری آشکار از رژیم اشغالگر و سیاست خصمانه آن علیه ملت فلسطین محسوب می‌شود.

قاسم تاکید کرد: اظهارات اشتاین مایر رژیم اشغالگر را برای ادامه جرایم و تجاوزگری علیه فلسطینیان تشویق می‌کند و این رژیم را مافوق قانون بین الملل قرار می‌دهد.

دادگاه کیفری بین‌المللی لاهه بهمن ماه سال گذشته با صدور حکمی اعلام کرد که این دادگاه از صلاحیت قضایی رسیدگی به جنایت‌های جنگی در سرزمین‌های فلسطین که از سال ۱۹۶۷ به اشغال صهیونیست‌ها درآمده برخوردار است.

فلسطینی‌ها بارها از جنایت‌های رژیم صهیونیستی به دیوان لاهه شکایت کرده بودند و خواستار اجرای عدالت در پرونده قربانیان جرایم صهیونیست‌ها شدند.

0% ...

آخرین اخبار

روزنامه انگلیسی از احتمال استعفای استارمر خبر داد


نخست وزیر و فرمانده ارتش پاکستان عازم سوئیس شدند + فیلم


سناتور آمریکایی: جنگ غیرقانونی در ایران یک اشتباه بزرگ بود


شهادت ۷ نفر در حملات رژیم صهیونیستی به مناطقی از لبنان


قالیباف در بدو ورود به سوئیس: کودکان مظلوم میناب و تمام شهدای ایران عزیز را هر لحظه ناظر اعمال و رفتار خود می‌دانم


هیأت جمهوری اسلامی ایران به زوریخ رسید؛ ونس در راه سوئیس + فیلم


حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیروهای مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است


لاپید: نتانیاهو با محاسبات نادرست، اعتماد آمریکا به اسرائیل را تضعیف کرد


اعتراف تحلیلگر اسرائیلی به شکست تل‌آویو در جداسازی ایران و لبنان


تشدید تنش‌ها در لبنان و مذاکرات ایران، آینده سیاسی نتانیاهو را تهدید می‌کند