روسیه اتهام‌زنی سایبری از سوی انگلیس و آمریکا را رد کرد

جمعه 11 تير 1400
17:22
روسیه اتهام‌زنی سایبری از سوی انگلیس و آمریکا را رد کرد
سفارت روسیه در واشنگتن اتهامات سایبری مطرح شده از سوی آژانس‌های امنیتی انگلیس و آمریکا را رد و تأکید کرد مسکو بارها تحت حملات سایبری آمریکا قرار گرفته است.

العالم - اروپا

سفارت روسیه در واشنگتن روز جمعه ادعای آژانس‌های امنیتی انگلیس و آمریکا علیه این کشور را رد کرد.

به نوشته خبرگزاری «رویترز»، این سفارتخانه در بیانیه‌ای اعلام کرد امیدوار است آمریکایی‌ها از طرح ادعاهای بی‌اساس دست برداشته و در عوض بر روی همکاری با روسیه برای مبارزه با جرائم سایبری تمرکز کنند.

در این بیانیه آمده است: «ما به طور قاطع دخیل بودن هرگونه ساختار دولتی روسیه در حملات علیه تأسیسات دولتی و خصوصی ایالات متحده و دیگر کشورها را تکذیب می‌کنیم».

سفارت روسیه در واشنگتن می‌افزاید، اکنون زمان آن رسیده که آمریکایی‌ها نظمی به خانه خود بدهند و در واقع «حملات پیوسته» علیه زیرساخت‌های حیاتی روسیه هستند که از آمریکا سرچشمه می‌گیرند.

روز گذشته (پنجشنبه) چند نهاد امنیتی از جمله آژانس امنیت ملی ، وزارت امنیت داخلی و دفتر تحقیقات فدرال آمریکا (اف‌بی‌آی) به همراه مرکز امنیت ملی سایبری انگلیس مدعی شدند جاسوسانی از ارتش روسیه، به ایمیل‌های حزب دموکرات آمریکا رخنه کرده و تلاش کرده‌اند در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۱۶ این کشور مداخله کنند.

این آژانس‌های امنیتی همچنین مدعی شدند، جاسوسان روسی از طریق وی‌پی‌اِن ها، صدها حمله علیه اهداف دولتی و خصوصی آمریکا انجام داده‌اند.

آمریکا ظرف چند ماه اخیر و بعد از قرار گرفتن در معرض حملات سنگین سایبری، انگشت اتهام را به سوی روسیه نشانه رفته اما مسکو بارها این اتهام را رد کرده است.

آمریکا، روسیه و ۲۳ کشور دیگر هفته گذشته توافق درباره حملات سایبری را تجدید کردند. بر اساس این توافق، طرف‌ها نباید در شرایط صلح به زیرساخت‌های حیاتی یکدیگر حمله سایبری کرده و از پناه‌دادن به مجرمان سایبری و هکرها نیز خودداری کنند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

نیروی دریایی سپاه به تجاوز و عهدشکنی آمریکا پاسخ داد


نماینده پارلمان لبنان: حزب الله همچنان با مذاکرات مستقیم مخالف است


گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و پاکستان


آخرین شب عزاداری در جوار محل شهادت قائد شهید انقلاب اسلامی


گزارش العالم از آیین «رکضه طویریج» با حضور میلیونی عزاداران در کربلای معلی 


رایزنی تلفنی وزرای خارجه ایران و انگلیس درباره اجرای یادداشت تفاهم اسلام‌آباد


خط مستقیم بین ایران و آمریکا در تنگه هرمز دروغ محض است


همتی: ۳.۷ میلیارد دلار برای واردات کالاهای اساسی و دارو تامین شده است


مخبر: قطب نمای برخی همسایگان هنوز دوست و دشمن را وارونه نشان می‌دهد


اجرای تعهدات زمینه ساز برقراری صلح در منطقه


پربیننده ترین خبرها

مذاکرات لبنان و اسرائیل یک روز دیگر تمدید شد؛ اختلافات ادامه دارد


حامیان فلسطین در ایتالیا خواستار قطع روابط با رژیم صهیونیستی شدند


رایزنی‌های عربستان، قطر و عمان درباره نتایج تفاهم آمریکا و ایران بر امنیت منطقه


یادداشت فعال رسانه‌ای عراقی:رهبر بزرگم، آیت‌الله خامنه‌ای؛ شهادت می‌دهم که تو پیروز حقیقی این نبرد هستی


تداوم نقض آتش‌بس در لبنان/ حمله هوایی رژیم صهیونیستی به «نبطیه» + فیلم


آخرین آمار قربانیان زلزله ونزوئلا تا این لحظه به ۲۳۵ نفر؛ وهمزمانی وقوع زلزله در ژاپن


اذعان روزنامه آمریکایی به خسارت سنگین ایران به پایگاه آمریکا در بحرین


درگیری در جنوب لبنان شماری از نظامیان صهیونیست زخمی شدند


شیخ نعیم قاسم: پروژه آمریکایی ـ صهیونیستی برای حذف مقاومت شکست خورده است


واکنش تهران به بیانیه آمریکا و شورای همکاری؛ امنیت منطقه با دخالت خارجی محقق نمی‌شود


کربلای معلا در روز عاشورا میزبان میلیون‌ها زائر امام حسین (ع) از سراسر جهان