سعدالحریری اواخر هفته جاری از تشکیل کابینه انصراف می‌دهد

دوشنبه 21 تير 1400
22:42
سعدالحریری اواخر هفته جاری از تشکیل کابینه انصراف می‌دهد نائب رئیس جریان «المستقبل» لبنان خبر داد که مأمور تشکیل کابینه لبنان از این مسئله انصراف خواهد داد.

العالم - لبنان

«مصطفی علوش» نائب رئیس جریان «المستقبل» لبنان خبر داد که راهکارها برای تشکیل کابینه لبنان، در حال حاضر، مبهم شده است.

علوش گفت: «سعد الحریری مأمور تشکیل کابینه لبنان، اواخر هفته جاری [از تشکیل کابینه] انصراف خواهد داد».

وی با بیان اینکه الحریری، «فضا را برای رایزنیهای پارلمانی برای تشکیل کابینه جدید، فراهم می‌کند»، ادعا کرد که تیم ریاست جمهوری، علت اصلی عدم تشکیل کابینه است.

این مسئول المستقبل ضمن طرح این ادعا که الحریری، «وزن داخلی و بین‌المللی دارد»، مدعی شد که حضور «میشل عون» در ریاست جمهوری علت اصلی عدم تشکیل کابینه است.

لبنان پس از انفجار بندر بیروت که ۱۴ مرداد ۱۳۹۹ رخ داد، وارد یک بحران سیاسی شده است؛ انفجاری که بیش از ۱۹۰ کشته و ۶۵۰۰ مجروح به دنبال داشت.

به دنبال این انفجار و تشدید بحران سیاسی در این کشور «حسان دیاب»‌ نخست‌وزیر پیشین این کشور استعفا کرد و «مصطفی ادیب» با رأی پارلمان لبنان به عنوان مأمور تشکیل کابینه در این کشور انتخاب شد.

ادیب هم پس از گذشت چند هفته انصراف خود را اعلام کرد تا اینکه سعد الحریری نخست‌وزیر اسبق لبنان به عنوان مأمور جدید تشکیل کابینه در این کشور انتخاب شد؛ اما او نیز تا امروز موفق به تشکیل کابینه جدید نشده و با رئیس‌جمهور لبنان به اختلاف برخورده است.

0% ...

آخرین اخبار

پوتین: ایران به دنبال تسلیحات هسته‌ای نیست + فیلم


گزارش العالم از مشارکت کودکان در فعالیت های آموزشی در راهپیمایی های شبانه در تهران


رایزنی وزیر خارجه قطر با عراقچی پس از دیدار با مقامات آمریکایی


بقائی: مدیرکل آژانس انرژی اتمی دست از سیاسی کاری بردارد


آیت‌الله نوری همدانی: مسلمانان از مردم لبنان و حزب‌الله حمایت کنند


دیدار سرلشکر عبداللهی با فرمانده کل قوا/ ابلاغ تدابیر جدید برای مقابله مقتدرانه با دشمن


غول های نفتی: بازارهای جهانی انرژی دستخوش تغییرات بی سابقه خواهد شد


پزشکیان: هرگونه مذاکره‌ای با هدف احقاق حقوق ملت و دفاع مقتدرانه از منافع ملی است


ماموریت دلفین های نیروی دریایی‌ ارتش در تنگه هرمز


سردار شکارچی: ابتکار عمل در دست نیرو‌های مسلح ایران است