بازداشت "شیر امنیتی" داعش در شمال عراق

سه شنبه 22 تير 1400
09:39
بازداشت تیم رسانه‌ای امنیتی عراق از بازداشت «شیر امنیتی» گروه تروریستی داعش در جریان عملیاتی در استان نینوا در شمال این کشور خبر داد.

العالم - عراق

به گزارش سایت شبکه خبری روسیا الیوم، تیم رسانه‌ای امنیتی عراق با صدور بیانیه‌ای مطبوعاتی اعلام کرد، دفتر مبارزه با جنایت‌ها در تلعفر وابسته به اداره مبارزه با جنایت‌ها در فرماندهی پلیس نینوا پس از کسب اطلاعات دقیق از طریق پیگیری، تحقیق و جست‌وجوی ادامه‌دار، موفق شد، ابو یوسف، ملقب به "شیر امنیتی" داعش را بازداشت کند.

در این بیانیه همچنین آمده است، این تروریست بازداشت شده مسئول انتقال بمب‌های کنار جاده‌ای در داخل شهر موصل بود و مسئولیت آنچه «کمیته نفتی ویژه بیت‌المال» نامیده می‌شود در زمان دوره سیطره داعش در شهر موصل را برعهده داشت.

در بیانیه مذکور همچنین آمده است، این تروریست بازداشت شده با نشان دادن جای جراحت در بدن خود اعتراف کرد که در درگیری‌ها برای آزاد سازی شهر موصل زخمی شد و در منطقه «حی الیرموک» بازداشت شد.

ایسنا

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

بیانیه سازمان بسیج در مورد پیام تاریخی مقام معظم رهبری و فرماندهی کل قوا


اختلافات واشنگتن و تل‌آویو بر سر توافق با ایران؛ آیا روابط آمریکا و "اسرائیل" وارد مرحله‌ای جدید شده است؟


ابلاغ دستورالعمل فروش ارز اربعین؛ سهم هر زائر ۲۰۰ هزار دینار


تفاهم‌نامه با عراق برای خارج‌سازی مغروقه‌های اروند رود


واکنش مقامات گمرکی به معضل صف‌های طولانی کامیون در مرز جمهوری آذربایجان


هاآرتص: نتانیاهو در "گرگ‌ومیش سیاسی" و افول دوران نخست‌وزیری او


ادامه تجاوزات گسترده "اسرائیل" به لبنان؛ بیش از ۵۰ شهید و ۱۰۰ زخمی در یک روز + فیلم


خیز «طلای سرخ» برای فتح بازارهای جهانی


حزب‌الله: به هرتجاوزی پاسخ می‌دهیم/ ایران به حمایت از لبنان متعهد است


«بلاد السودان»؛ سفری مستند به ژرفای تاریخ، تمدن و فرهنگ سودان


پربیننده ترین خبرها

ادعای ویتکاف: بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی راهی ایران خواهند شد


عراقچی خطاب به رهبر انقلاب: شکی نیست که رهنمودهای شما پشتوانه محکمی برای حفظ عزت ملی، دفاع از حقوق مردم و حرکت در مسیر دستیابی به اهداف انقلاب است.


ترامپ به اکسیوس: من برای جلوگیری از تبدیل جنگ به رکود اقتصادی جهانی، با ایران مذاکره کردم.


نبیه بری: درصورت پایبندی اسرائیل، پایبندی حزب الله به آتش‌بس را تضمین می‌کنیم


قطر در جام جهانی ۲۰۲۶ با نتیجه سنگین ۶ بر صفر مغلوب کانادا شد.


کاخ سفید: سفر ونس به سوئیس لغو شد/مشتاق آغاز گفت وگوهای فنی هستیم


سخنگوی کاخ سفید: معاون رئیس جمهور امشب به سوئیس نخواهد رفت زیرا برنامه‌های لجستیکی برای مذاکرات آینده هنوز نهایی نشده است.


تخطی طرف آمریکایی اقدام متقابل تعیین‌شده به‌همراه دارد


درپی نبرد سنگین در جنوب لبنان؛ حزب‌الله: حماسه‌ کربلایی رقم خواهیم زد


اذعان صهیونیست ها به ناکامی ارتش اشغالگر در ارتفاعات نبطیه


درخواست بودجه 80 میلیارد دلاری پنتاگون از کنگره