نظرسنجی: دو سوم از ژاپنی‌ها درباره برگزاری ایمن المپیک توکیو تردید دارند

دوشنبه 28 تير 1400
08:59
نظرسنجی: دو سوم از ژاپنی‌ها درباره برگزاری ایمن المپیک توکیو تردید دارند بنا بر نتایج یک نظرسنجی، دو سوم از مردم ژاپن معتقدند کووید-۱۹ مانع از برگزاری ایمن بازی‌های المپیک توکیو خواهد شد.

العالم - آسیا
به گزارش شبکه خبری العالم به نقل از رویترز، در حالی که تنها ۴ روز تا آغاز بازی‌های المپیک توکیو باقی مانده است، نتایج یک نظرسنجی که در روزنامه آساهی منتشر شده نشان می‌دهد دو سوم از ژاپنی‌ها معتقدند برگزاری ایمن و عاری از مشکل این مسابقات در بحبوحه شیوع ویروس کرونا امکان‌پذیر نیست.

در این نظرسنجی، ۶۸ درصد از پرسش‌شوندگان درباره توانایی متولیان المپیک در خصوص جلوگیری از شیوع ویروس کرونا ابراز تردید کردند. همچنین ۵۵ درصد از آنها گفتند با برگزاری المپیک توکیو تحت این شرایط مخالف هستند.

همچنین سه چهارم از هزار و ۴۴۴ مشارکت‌کننده در این نظرسنجی تلفنی گفتند با تصمیم متولیان درباره ممنوعیت حضور تماشاچیان در مسابقات المپیک توکیو موافق هستند.

این در حالی است که شیوع کووید-۱۹ در توکیو رو به افزایش است و هم‌اکنون محدودیت‌های «سطح ۴» در این شهر اعمال می‌شود. تا کنون چندین مورد ابتلا به کووید-۱۹ در دهکده المپیک توکیو نیز شناسایی شده است.

0% ...

آخرین اخبار

مرشایمر: آمریکا شکست خورده است؛ اعراب به ترامپ التماس کردند جنگ ایران را از سر نگیرد


اردوغان: نتانیاهو ظالم درس لازم را از مسلمانان خواهد گرفت


پاریس تحقیقات در مورد احتمال دخالت رژیم صهیونیستی در انتخابات فرانسه را آغاز کرد


ترامپ در ۶ ماه بیش از ۱۰۰ بار ادعای تقلب در انتخابات ۲۰۲۰ را تکرار کرد


افزایش جهانی قیمت طلا همزمان با تضعیف دلار آمریکا


نماز عید سعید قربان با حضور ۱۴۰ هزار فلسطینی در مسجدالاقصی اقامه شد


آموزش نیروهای جدایی طلب سومالی لند در تل آویو


حماس درباره جلوگیری از ورود کمک های بشردوستانه به غزه هشدار داد


گزارش العالم از برگزاری مراسم عرفه در تهران+ ویدیو


فرماندهان ارشد نظامی یمن: دستان مجاهدان ما همچنان بر ماشه است