بازداشت 120 عضو حماس در کرانه باختری از سوی صهیونیست‌ها

پنج‌شنبه 31 تير 1400
16:16
بازداشت 120 عضو حماس در کرانه باختری از سوی صهیونیست‌ها رژیم صهیونیستی از بیم تشدید فعالیت‌های مقاومت در کرانه باختری تنها در دو ماه اخیر بیش از 120 عضو و فعال وابسته به حماس را بازداشت و هزاران دلار را مصادره کرده است.

العالم - فلسطین اشغالی

شبکه عبری زبان «ریشت کان» اعلام کرد، رژیم صهیونیستی در دو ماه گذشته ۱۲۲ عضو و فعال وابسته به حماس را در کرانه باختری بازداشت کرده است.

این شبکه صهیونیستی افزود، این بازداشت‌ها به منظور «جلوگیری از ایجاد زیرساخت‌ها توسط حماس در کرانه باختری» صورت گرفته است.

در ادامه گزارش مذکور آمده، تمام این بازداشت‌ها در دو ماه اخیر بویژه پس از نبرد اخیر در نوار غزه معروف به «سیف القدس» (شمشیر قدس) صورت گرفته است و بازداشت‌شدگان، اعضای حماس، فعالان وابسه به حماس و تیمی از دانشگاه «بیرزیت» بوده‌اند که بنا به ادعای صهیونیست‌ها از خارج پول دریافت می‌کرده‌اند تا فعالیت‌های حماس در کرانه باختری را گسترش دهند.

شبکه صهیونیستی یاد شده سپس مدعی شد، از ابتدای سال جاری میلادی (۲۰۲۱) تاکنون حدود ۳ میلیون شِکل (واحد پول رژیم صهیونیستی) تقریبا بیش از ۹۰۰ هزار دلار که ویژه فعالیت‌های حماس در کرانه باختری بوده، مصادره شده است.

سازمان‌های مردم نهاد فلسطینی اخیرا اعلام کردند که نیروهای رژیم صهیونیستی در نیمه اول سال جاری میلادی، دستکم ۵۴۲۶ فلسطینی از جمله زنان و کودکان را دستگیر کرده اند.

از سوی دیگر،از ۲۴ ژوئن گذشته (۳ تیرماه) که یکی از منتقدان فلسطینی به نام «نزار بنات» به دست نیروهای امنیتی تشکیلات خودگردان کشته شد، تحرکات و تظاهرات در کرانه باختری همچنان ادامه دارد و معترضان خواستار محاکمه عاملان این ترور هستند

فارس

0% ...

آخرین اخبار

پارلمان عربی تجاوز رژیم صهیونیستی به سوریه را محکوم کرد


آماده‌سازی جایگاه وداع با رهبر شهید انقلاب + فیلم


جام جهانی ۲۰۲۶ | مراکش هلند را حذف کرد


عراقچی: همدلی ایران و عراق جلوه‌ای از پیوندهای عمیق دینی و انسانی میان دو ملت است


تحلیل تجاوزات اخیر آمریکا در تنگه هرمز و واکنش ایران در برنامه "العین الاسرائیلی"


غریب‌آبادی: مین‌زدایی تنگه هرمز فقط توسط ایران انجام می‌شود


بقائی: طی روزهای آتی هیچ نشست مذاکراتی در هیچ سطحی با طرف آمریکایی نداریم


جزئیات مراسم تشییع رهبر شهید در عتبات عراق؛ محور گفت‌وگوی عراقچی و استاندار کربلا


پنج نفر در تیراندازی شمال آلمان کشته شدند


گروهی از یهودیان بلژیک خواستار اعمال تحریم علیه رژیم صهیونیستی شدند