مخالفت دستگاه قضایی تونس با برخی تصمیمات رئیس جمهور

سه شنبه 5 مرداد 1400
16:39
مخالفت دستگاه قضایی تونس با برخی تصمیمات رئیس جمهور شواری عالی قضایی تونس ضمن تأکید بر مستقل بودن این شورا، تصمیمات رئیس جمهور این کشور در مورد دادستانی کل را مردود دانست.

العالم - آفریقا

شورای عالی قضایی در تونس با تصمیم رئیس جمهور این کشور مبنی بر سرپرستی دادستانی کل اعلام مخالفت کرد.

این شورا امروز سه ‌شنبه در بیانیه‌ای اعلام کرد که «هیأتی از این شورا با قیس سعید به دعوت وی دیدار کرده و طی آن، بر استقلال قوه قضائیه و اهمیت دور نگه داشتن این قوه از اختلافات سیاسی تأکید کرده است و اینکه قضات این قوه مستقل بوده و در دادرسی جز قانون، قدرتی مافوق آن‌ها نیست و به مأموریت‌های خود در چارچوب قانون اساسی و قانون حمایت از حقوق شهروندان و آزادی عمل می‌کنند».

در بیانیه شورای عالی دستگاه قضاء تونس همچنین آمده است: «دادستانی کل بخشی از دستگاه قضاء است و افراد آن از همان حقوق و ضمانت‌های دستگاه قضاء برخوردارند و مأموریت‌ها و وظایف خود را در چارچوب متون حقوقی انجام می‌دهند».

0% ...

آخرین اخبار

جزئیات مذاکرات امروز در دوحه/ غریب‌آبادی: جلسه‌ای با مقام‌های بانک مرکزی قطر برگزار شد


سخنگوی ارتش: نیروهای هوایی و دریایی در آماده‌باش کامل به سر می‌برند


نامه ایران به شورای امنیت در پی تهدید مقام معظم رهبری توسط رژیم صهیونی


مراسم وداع و تشییع پیکر آقای شهید ایران با حضور میلیون‌ها جانفدا برگزار می‌شود


تهران آماده میزبانی از مراسم آخرین وداع با رهبر شهید انقلاب+ فیلم


بازدید دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی از یادمان شهدای ناوشکن دنا


ویدیوگرافیک/ چشم ایران در فضا


ترامپ: جلسات بسیار خوبی در رابطه با ایران داشتیم


دیوان عالی اسرائیل انتصاب وکیل شخصی نتانیاهو به سمت بازرس کل را متوقف کرد


عفو بین‌الملل: نیروهای پشتیبانی سریع در الفاشر سودان مرتکب جنایات علیه بشریت شدند