تاریخ را بخوانید؛ یمن هرگز تسلیم اشغالگران نشده است

چهارشنبه 13 مرداد 1400
22:19
تاریخ را بخوانید؛ یمن هرگز تسلیم اشغالگران نشده است  در مرحله دوم عملیات نصر مبین، استان البیضاء آزاد شد و مزدوران سعودی آمریکایی، القاعده و داعش، زیر پای مقاومت یمن له شدند.   

العالم – کشکول

عملیات اخیر کارایی بالای مقاومت یمن را ثابت کرد تا جایی که دولت بایدن خواستار آتش بس در این کشور شد تا بتواند مزدوران آمریکایی سعودی اماراتی را از مهلکه نجات دهد.

آمریکا پس از هر بار شکست مزدورانش، چنین درخواستی را مطرح می کند و پس از هر پیروزی مقاومت، به بحران اقتصادی و معیشتی در مناطق آزاد شده می افزاید تا مردم را علیه مقاومت بشوراند که افزایش هر دلار آمریکا به 1012 ریال یمنی، گواهی بر این مدعاست.

این تحولات نشان دهنده آن است که مزدوران سعودی در واقع همان مزدوران صهیونیسم هستند که حتی به آبزیان رحم نکرده و آن را به سرقت می برند.

کارشناسان معتقدند که ائتلاف متجاوز سعودی اماراتی آمریکایی باید تاریخ یمن را با دقت مطالعه کند و بفهمد که یمن هرگز تسلیم اشغالگران نشده و مهاجمان به آن همواره با خواری و خفت این سرزمین را ترک کرده اند لذا یمن به نبرد تا تحقق اهدافش شامل رفع محاصره، ورود سوخت، بازگشایی فرودگاهها و آزادی تمام این سرزمین از اشغال این ائتلاف ادامه خواهد داد.

0% ...

آخرین اخبار

آخرین وداع؛ اشک و دلدادگی در آیین اقامه نماز بر پیکر امام مجاهد شهید


حضور پرشور مردم دلداده در مراسم وداع با پیکر قائد شهید امت


گزارش خبرنگار العالم از آمادگی بیش از 6 هزار موکب برای خدمت‌رسانی به عزاداران قائد شهید امت


قدردانی عراقچی از نمایندگان کشورهای شرکت کننده در مراسم بزرگداشت رهبر شهید


قابی دردناک و سنگینیِ بی‌حدِّ یک تابوتِ کوچک


عادل عبدالمهدی: شهید خامنه‌ای، از مشاهیر قرن بیست و یکم است


دیدار مسئولان گروه‌های مقاومت فلسطین با عراقچی


آمادگی ایران برای استفاده از همه ظرفیت‌ها جهت رفع محاصره یمن‌


نماهنگ "مادر برام قصه بگو ۲" ویژه وداع و تشییع «قائد شهید امت»


لحظه‌های جان‌سوز ورود پیکر «قائد شهید امت» و خانواده ایشان به محل اقامه نماز در مصلای امام خمینی(ره)