شرارت‌های رژیم صهیونیستی چه سمت و سویی خواهد داشت؟

شنبه 16 مرداد 1400
21:32
شرارت‌های رژیم صهیونیستی چه سمت و سویی خواهد داشت؟ هم تل‌آویو، هم حامیان آمریکایی-اروپایی آن و هم رژیم‌های مرعوب و دست‌نشانده آنان در منطقه به روشنی دریافته‌اند که دیگر زمان بزن در رو پایان یافته و آسیب‌پذیری اسرائیل به حدی است که هر اقدام احمقانه آنان در تعدی به منافع ایران با پاسخ محکم و قاطع و در زمان و مکان مدنظر تهران مواجه خواهد شد.

العالم - فلسطین اشغالی

در ادامه فضاسازی دروغین غرب و صهیونیست‌ها علیه ایران به بهانه سانحه رخ داده برای کشتی اسرائیلی «مرسر استریت» در آب‌های دریای عمان که با دروغ بزرگ‌تر ربایش کشتی «آسفالت پرنسس» در خلیج فارس تکمیل شد، به مرور پرده از ابعاد پشت پرده این سناریوی کثیف کنار می‌رود.

در کنار بررسی‌های بیشتر ابعاد مختلف ماجرا، حاکی از آن است که دولت جدید رژیم صهیونیستی به نخست‌وزیری «نفتالی بنت» به دلیل احساس درماندگی شدید در مواجهه با راهبرد دفاعی-امنیتی جمهوری اسلامی، به دنبال این التهاب‌آفرینی، قصد انجام شرارت‌های جدیدی دارد.

در همین راستا؛ ژنرال «آمنون سوفرین» رئیس سابق اداره اطلاعات موساد در واکنش به سانحه رخ داده برای کشتی اسرائیلی در دریای عمان از پرده اول این شرارت‌ها رونمایی کرده و گفته است: من دلیلی نمی‌بینم که به نفتکش‌های ایرانی که نفت را به سوریه و دیگر مقاصد منطقه می‌رسانند حمله نکنیم.

این عنصر نظامی-امنیتی سابق اسرائیل همچنین عملیات سایبری علیه ایران را بسیار منطقی دانسته و به نوعی آن را تئوریزه کرده است.

جالب اینکه؛ اشاره سوفرین به حمله سایبری، اطلاعات افشا شده از سوی یک ‌مقام امنیتی ایران در مورد ایستگاه عملیات سایبری اسرائیل در امارات را تایید می‌کند و نشان می‌دهد که این اقدام با چه پشتوانه و اهدافی صورت گرفته است.

از سویی باید توجه داشت که؛ رژیم صهیونیستی برای فضاسازی روانی پیرامون اقدامات خود، معمولا این برنامه‌ها را از طریق رسانه‌های خاص، افسران بازنشسته نظامی-اطلاعاتی و بعضا عناصر رسانه‌ای مرتبط با موساد اعلام کرده و در پی آن موج روانی ایجاد می‌کند.

از سوی دیگر؛ کابینه بنت که تاکنون نتوانسته هدف اول خود از این فضاسازی رسانه‌ای یعنی «اجماع‌سازی» علیه ایران را در عرصه بین‌المللی به سرانجام برساند، در تلاش است تا حداقل از این رهگذر مجوزی نزد افکار عمومی برای اقدامات تروریستی بعدی خود و تعدی به شناورهای ایرانی پیدا کند.

اجماع‌سازی مدنظر اسرائیل و غربی‌ها با عدم اجماع اعضای شورای امنیت سازمان ملل در خصوص ادعاهای ضدایرانی انگلیس مواجه شد و چنانچه یک منبع سازمان ملل به «راشاتودی» گفت؛ برخی از اعضای شورای امنیت برای حمایت از ادعاهای انگلیس در نشست روز جمعه درباره حمله به کشتی اسرائیلی آمادگی نداشتند و تصمیم در مورد آن را منوط به تحقیقات مستقل کرده‌اند.

این در حالی است که هم تل‌آویو، هم حامیان آمریکایی-اروپایی آن و هم رژیم‌های مرعوب و دست‌نشانده آنان در منطقه به روشنی دریافته‌اند که دیگر زمان بزن در رو پایان یافته و آسیب‌پذیری اسرائیل به حدی است که هر اقدام احمقانه آنان در تعدی به منافع ایران با پاسخ محکم و قاطع و در زمان و مکان مدنظر تهران مواجه خواهد شد.

0% ...

آخرین اخبار

استاندار تهران: امکان اسکان حداقل ۴ میلیون زائر در تهران فراهم شده است


هزار روز جنگ در غزه: آمارهایی که ابعاد فاجعه انسانی را به تصویر می‌کشند


آقای شهید ایران؛ میراث فکری ماندگار و مسیری که به رغم فقدانش ادامه دارد


حضور ۸ رئیس دولت در مراسم وداع با رهبر شهید


تدارکات گسترده برای مراسم تشییع پیکر رهبر شهید، با دل‌هایی آکنده از اندوه و وفاداری


مدودف در مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب شرکت می‌کند


پیام آیت الله اختری به مناسبت مراسم وداع و تشییع رهبر شهید انقلاب اسلامی/ همه با هم برای برافراشته نگهداشتن پرچم جمهوری اسلامی ایران


فرمانده کل ارتش: ملت ایران تسلیم شدنی نیست


تیم کشتی فرنگی جوانان ایران قهرمان آسیا شد


بررسی تمهیدات برگزاری آیین تشییع پیکر مطهر قائد شهید


پربیننده ترین خبرها

«الإمام الشهيد» مستند «زندگی و مبارزه رهبر شهید امت»+ فیلم


«سیره رهبری» از استقامت تا جاودانگی آقای شهید ایران


زلزله‌ای به بزرگی ۶.۲ ریشتر خلیج کالیفرنیا در سواحل مکزیک را لرزاند.


انتفاضه سنگ کودکان سوری علیه اشغالگران اسرائیلی


وزارت امور خارجه قطر: نخست وزیر و وزیر امور خارجه با ویتکوف و کوشنر آخرین تحولات مذاکرات بین واشنگتن و تهران را مورد بحث و بررسی قرار دادند.


غزه بین آتش تجاوزگری اسرائیل و تلاش‌ قاهره برای تثبیت آتش‌بس


روستای لبنانی «فرون»؛ برملا کننده روایت دروغ اسرائیل و دام «مناطق آزمایشی»


قالیباف: عبور از تنگه بدون هزینه فقط برای ۶۰ روز است / ایران از حقوق خود کوتاه نمی‌آید


پزشکیان: روابط تهران و دهلی‌نو از ظرفیت های گسترده برای توسعه همکاری ها برخوردار است


عراقچی: عراق برای برگزاری مراسم تشییع باشکوه حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ ای آماده می شود


عراقچی خطاب به وزیر امنیت داخلی آمریکا: ثابت کردید که شایستگی میزبانی یک تورنمنت را ندارید