آمریکا مواضع طالبان را بمباران کرد

شنبه 16 مرداد 1400
23:28
آمریکا مواضع طالبان را بمباران کرد وزارت دفاع افغانستان شنبه شب اعلام کرد که مواضع طالبان توسط بمب افکن های بی ۵۲ آمریکا بمباران شده است.

العالم - آمریکا

ایالات متحده از آمریکایی‌های حاضر در افغانستان خواسته همزمان به تشدید تنش در این کشور، خاک افغانستان را به سرعت ترک کنند.

به گزارش وبگاه شبکه خبری «سی‌بی‌اس نیوز» وزارت خارجه آمریکا غروب شنبه به وقت تهران اعلام کرده که توانایی سفارت آمریکا در کابل برای کمک به شهروندان آمریکایی به دلیل شرایط امنیتی و کاهش کارکنان بسیار محدود است.

سفارت آمریکا در کابل با صدور هشدار امنیتی و تشویق آمریکایی‌ها به بازگشت به کشور با پروازهای تجاری اعلام کرد که می‌تواند برای شهروندانی که توان خرید بلیط ندارند، وام بازگشت به کشور ارائه دهد.

همزمان با ادامه درگیری‌ها در افغانستان به دنبال اعلام خروج نظامیان اشغالگر آمریکایی و خارجی، وزارت خارجه انگلیس نیز خواستار خروج فوری اتباع این کشور از افغانستان شد.در بیانیه وزارت خارجه انگلیس آمده است: «توصیه وزارت خارجه انگلیس منع همه سفرها به افغانستان است. به همه اتباع انگلیسی در افغانستان توصیه می‌شود که هم اکنون از افغانستان خارج شوند».

این وزارتخانه با بیان محدودیت‌های انگلیس برای ارائه کمک به اتباع این کشور در افغانستان تصریح کرد: «سطحی که سفارت انگلیس در افغانستان امکان ارائه خدمات کنسولی از جمله در وضعیت بحرانی دارد بسیار محدود است.»

وزارت‌های خارجه انگلیس و آمریکا در حالی از اتباع خود خواسته‌اند که فورا افغانستان را ترک کنند که این کشورهای عضو ناتو، جزو اولین کشورهایی بود که در سال ۲۰۰۱ وارد جنگ اشغالگرانه در افغانستان شدند.

«بن والاس» وزیر دفاع انگلیس اخیرا در گفت‌وگو با روزنامه «دیلی‌تلگراف» این کشور گفته بود، در صورتی که طالبان در افغانستان به قدرت برسد و وارد دولت افغانستان شود، انگلیس با آن همکاری خواهد کرد.

والاس در این مصاحبه با اشاره به گفت‌وگوهای بین‌الافغانی بین دولت افغانستان و طالبان گفت: «دولت روز هرچه باشد، به شرط آن که به هنجارهای بین‌المللی خاص پایبند باشد، دولت انگلیس با آن تعامل خواهد کرد.»

0% ...

آخرین اخبار

سردار طلایی‌نیک: ایران به قدرت برتر منطقه و رقیب قدرت‌های جهانی تبدیل شده است


هدف قرار گرفتن تأسیسات نفتی حیاتی عربستان سعودی


جلالی: حمله اوکراین به کشتی "آنا" جنایتکارانه بود؛ حق پاسخ ایران محفوظ است


تنش در بازار جهانی نفت همزمان با افزایش تنش در خاورمیانه


اروپا یخ می‌زند!.. هشدار کاهش سطح ذخایر گاز و دیزل به پایین‌ترین سطح خود در آستانه زمستان


هشدار به دشمنان: عمق جبهه شما زیر نظر است، پاسخ به تجاوز کوبنده‌تر خواهد بود


جهش چشمگیر مجوزهای صادرات سلاح آلمان به رژیم صهیونیستی


ابقای بیشتر رهبران حماس در سمت‌های پیشین


حمله اوکراین به شناور ایرانی ناقض تعهدات دولت‌ها در حفاظت از جان اشخاص است


منابع اردنی از حمله پهپادی خبر دادند