سومین حمله به کاروان آمریکایی در بغداد طی ۶ ساعت اخیر

يکشنبه 17 مرداد 1400
16:22
سومین حمله به کاروان آمریکایی در بغداد طی ۶ ساعت اخیر یک کاروان دیگر ائتلاف آمریکایی این بار در بغداد مورد هدف قرار گرفت؛ سومین حمله به کاروان های آمریکایی در کمتر از ۶ ساعت.

العالم - عراق

ساعتی قبل از این حمله در بغداد که هنوز مختصات دقیق و جزئیاتی از تلفات یا خسارات احتمالی آن اعلام نشده است، دومین حمله در استان بابل عراق به فاصله دو ساعت دو ساعت از حمله به کاروانی مشابه در الناصریه استان ذی قار عراق با بمب کنارجاده ای رخ داد.

برخی رسانه های عراقی می گویند گروه موسوم به «سرایا قاصم الجبارین» مسئولیت حمله سوم را پذیرفته و اعلام کرده تصاویر این عملیات ها «به زودی منتشر می شود».

در طول سال جاری میلادی دهها مورد حمله با بمب کنار جاده ای به کاروان های ائتلاف آمریکایی در عراق گزارش شده است.

گروه های ضد اشغالگری عراق اعلام کرده‌اند تا زمانی که کشورشان در اشغال آمریکا باشد به حملات خود ادامه خواهند داد.

نیروهای آمریکا و ناتو با نام «ائتلاف بین المللی علیه داعش» با وجود گذشت یکسال از تصویب قانون ممنوعیت حضورشان در عراق توسط مجلس این کشور، از اجرای قانون و ترک کشور سر باز زده اند.

ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

بازداشت ۴۷ متهم از میان نمایندگان و مسئولان عراقی به اتهام فساد


تجمع مخالفان «توافق چارچوب» در برابر کاخ ریاست جمهوری لبنان


رژیم صهیونیستی با تجاوز به خاک سوریه تعدادی از شهروندان را به شهادت رساند


سقوط بالگرد شرکت آرامکو عربستان با ۱۴ کشته


ابراز نگرانی اتحادیه اروپا از نقض آتش بس؛ غفلت از نقش واشنگتن و تل‌آویو


وزیر خارجه عراق: گفت‌وگو و ارتباط مستقیم رکن اساسی حل و فصل چالش ها است


بقائی: ایران خواستار تعیین جدول زمان‌بندی برای عقب‌نشینی رژیم اسرائیل از لبنان است


نخست‌وزیر عراق بر حمایت از دیپلماسی و پایان جنگ تاکید کرد


عراقچی با رئیس جمهور عراق دیدار کرد


پزشکیان: دولت در جنگ اخیر اجازه نداد زندگی مردم دچار اختلال شود