پاسخ رئیس هیئت مدیره، به شبهات درباره خط تولید واکسن برکت+ ویدیو

چهارشنبه 20 مرداد 1400
16:18
رئیس هیئت مدیره گروه دارویی برکت گفت: دانش فنی واکسن برکت صددرصد ایرانی است و به دست دانشمندان ایرانی ساخته شده است.

العالم ـ ایران ـ علمی

دکتر حمیدرضا جمشیدی رئیس هیئت مدیره گروه دارویی برکت در واکنش به شبهات ایجاد شده درخصوص خط تولید واکسن برکت خاطرنشان کرد: تکنولوژی ساخت واکسن برکت بر مبنای ویروس غیرفعال است. دانش فنی واکسن این واکسن کپی کشور دیگری نبوده و صددرصد ایرانی است و به دست دانشمندان ایرانی ساخته شده است.

وی گفت: ما داده‌‌های فاز یک و دو را به صورت خام منتشر کردیم. مقاله نهایی آماده شده و ۳۵ صفحه مقاله انگلیسی و ۱۰۰ صفحه دیتای خام است که ظرف دو سه روز آینده برای مجلات معتبر دنیا ارسال می‌شود.

رئیس هیئت مدیره گروه دارویی برکت افزود: اگر بتوانیم مصوبه سازمان جهانی بهداشت را بگیریم امکان صادرات واکسن را خواهیم داشت.

به گزارش تسنیم، وی با بیان این که سازمان غذا و داروی هر کشور مجوز تزریق اضطراری واکسن‌ها را صادر می‌کند، خاطرنشان کرد، سازمان جهانی بهداشت تأییدیه را برای واکسن‌های هندی و بسیاری از واکسن‌های اروپایی و روسی را صادر نکرده‌ است.

جمشیدی گفت: ما مستندات را برای سازمان جهانی بهداشت آماده کرده‌ایم و درخواست میتینگ با این سازمان را رسماً داده‌ایم و دراین زمینه هم منتظر پاسخ سازمان جهانی بهداشت هستیم.

0% ...

آخرین اخبار

حمله پهپادی رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


برگزاری پنجمین نشست کمیسیون مشترک کنسولی بین ایران و افغانستان


راهپیمایی باشکوه مردم یمن در «جمعه هشدار و آماده‌باش»+ فیلم


کنست به انحلال خود رأی نهایی داد


انهدام ۲۴۳ پهپاد اوکراین بر فراز مناطق مختلف روسیه


واکنش رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس به حملات به جنوب کشور


سپاه: رادار کنترل دریایی سلامه و رادار کنترل هوایی آمریکا در غنم عمان منهدم شد


درخواست چین و پاکستان برای آتش‌بس و از سرگیری مذاکرات ایران و آمریکا


پایگاه‌ دشمن در کویت به آتش کشیده شد


حمله غافلگیرانه به مرکز فرماندهی عملیات ویژه دشمن آمریکایی در سوریه