رایزنی دبیر شورای امنیت روسیه با شمخانی در باره افغانستان

چهارشنبه 20 مرداد 1400
20:40
رایزنی دبیر شورای امنیت روسیه با شمخانی در باره افغانستان شورای امنیت روسیه اعلام کرد که نیکلای پاتروشف، دبیر شورای امنیت این کشور در گفت و گویی با علی شمخانی همتای ایرانی خود درباره تحولات افغانستان و تعاملات روسیه و ایران در حوزه امنیتی رایزنی کرده است.

العالم ـ اروپا

بنابر گزارش عصر امروز (چهارشنبه) سرویس مطبوعاتی شورای امنیت روسیه، نیکولای پاتروشف، دبیر شورای امنیت روسیه و همتای ایرانی وی درباره وضعیت افغانستان و همکاری روسیه و ایران در زمینه امنیت با هم گفتگو کردند.

بر اساس این گزارش دبیر شورای امنیت فدراسیون روسیه با دبیر شورای عالی امنیت ملی جمهوری اسلامی ایران تماس تلفنی برقرار کرد. نیکولای پاتروشف و علی شمخانی در مورد ادامه همکاری های روسیه و ایران در حوزه امنیت و همچنین وضعیت افغانستان رایزنی کردند.

دریابان علی شمخانی نیز روز چهارشنبه در حساب کاربری خود در توییتر نیز با اشاره به این دیدار نوشت: ساعتی قبل در گفت وگو با دوست و همکارم «نیکلای پاتروشف» دبیر شورای امنیت ملی روسیه، تحولات افغانستان، سوریه و خلیج فارس را بررسی کردیم.

دبیر شورای عالی امنیت ملی اظهار کرد: خوشبختانه موانع سیاسی برای عضویت ایران در پیمان شانگهای برداشته شده و با طی تشریفات فنی، عضویت ایران نهایی خواهد شد.

0% ...

آخرین اخبار

گزارش العالم از خیزش الحدیده؛ یمنی ها مقابله با حملات عربستان سعودی را خواستار شدند


حماس: کرانه باختری استخوانی در گلوی رژیم صهیونیستی باقی خواهد ماند


برنامه اشغالگران برای جایگزینی جمعیت فلسطین با شهرک نشینان صهیونیست


سخنگوی سپاه: ۱۱ هواپیمای جنگنده و بالگرد آمریکایی را منهدم کردیم/ انهدام یک جنگنده اف ۱۵ و ۸ هواپیمای سوخت رسان


هدف قرار گرفتن یک نفتکش در نزدیکی سواحل عربستان سعودی


بقائی: بحران یمن راه حل نظامی ندارد / ضرورت بازگشت به مسیر گفت‌وگو و اجرای کامل نقشه راه


گزارش العالم از کنفرانس «ندای الاقصی» در کربلا و تجدید پیمان با مقاومت + فیلم


مقام پیشین شورای امنیت ملی آمریکا: ترامپ در جنگ با ایران به بن‌بست راهبردی رسیده است


نظامی یمنی: در صورت ادامه حملات ریاض اهداف بیشتری در عربستان هدف قرارخواهد گرفت/ معادله جدید «محاصره در برابر محاصره» علیه عربستان اجرا می‌شود


مقاومت عراق: هیچ عملیاتی علیه اربیل و کویت انجام نداده‌ایم