حماس: اشغالگران دچار اشتباه محاسباتی شده‌اند

يکشنبه 31 مرداد 1400
05:46
حماس: اشغالگران دچار اشتباه محاسباتی شده‌اند
سخنگوی حماس با بیان اینکه اشغالگران صهیونیست وضعیت را اشتباه ارزیابی کرده‌اند، گفت غزه بار دیگر با استحکام، عزم و اراده برای مسجدالاقصی و مقدسات دیگر تلاش می‌کند و با آتش خود دشمن را نابود می‌نماید.

العالم - فلسطین اشغالی

«فوزی برهوم» سخنگوی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) بامداد یکشنبه به حملات شدید جنگنده‌های رژیم صهیونیستی به نوار غزه واکنش نشان داد.

برهوم طی بیانیه‌ای در این‌باره گفت: «واضح است که اشغالگران صهیونیست، وضعیت را اشتباه ارزیابی کرده، پیام مردم ما و جناح‌های مقاومت را نادیده گرفته و مستقیماً به روی آنها آتش گشودند، که در پی آن روزنامه‌نگاران و کودکان و ده‌ها نفر دیگر را مجروح کردند».

به نوشته مرکز اطلاع‌رسانی فلسطین، وی با باین اینکه صهیونیست‌ها سعی دارند با حمله به نوار غزه از شدت ناامیدی و شکست خود در برابر مقاومت بکاهند، تصریح کرد: «غزه بار دیگر با استحکام، عزم و اراده برای مسجدالاقصی و مقدسات دیگر تلاش می‌کند و با آتش خود دشمن را نابود می‌نماید».

پیش از وی، «بنی گانتز» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی نیز ادعا کرده بود: «حوادث در منطقه جنوبی خطرناک است و ما هیچگونه نقض حاکمیت اسرائیل را نمی‌پذیریم. ما به وقایع خطرناکی که در منطقه جنوبی رخ داده پاسخ خواهیم داد».

جنگنده‌های رژیم صهیونیستی بامداد یکشنبه حملات سنگینی را به مواضع مقاومت در نقاط مختلف غزه، از جمله مرکز، غرب و جنوب آن انجام دادند.

ارتش اسرائیل مدعی است این حملات را در واکنش به زخمی‌شدن یک نظامی صهیونیست طی مقابله با تظاهرات ساکنان غزه در نزدیکی فنس‌های امنیتی، انجام داده است.

0% ...

آخرین اخبار

پیام تبریک عراقچی به مناسبت روز استقلال پاکستان


حماس: اجرای مرحله دوم توافق، مشروط به خروج کامل نیروهای اشغالگر از غزه است


توقف تجاوزها به جنوب، شرط لبنان برای تداوم مذاکرات با رژیم صهیونیستی


فرانسه در محاصره آتش؛ تخلیه ۵۲۵ نفر در پی گسترش حریق‌های جنگلی


چرا شهرک قصره هدف حملات شهرک‌نشینان قرار دارد؟


پزشکیان: منافع مشترک تهران و اسلام‌آباد بیش از پیش به یکدیگر گره خورده است


رژیم صهیونیستی در جنوب لبنان؛ تداوم تخریب و تلاش برای تثبیت اشغالگری + ویدئو


پولیتیکو: مقام‌های دولت ترامپ به بن‌بست در قبال ایران اذعان دارند


موج تازه آتش‌سوزی در انگلیس همزمان با گرم‌ترین روز سال


سفیر ایران: نقطه عطف جدیدی در روابط تهران و اسلام آباد برای تعمیق همکاری‌ها آغاز شده است