زندگی ۴۰ میلیون آمریکایی در خطر توفان سهمگین "هنری"/ تخلیه برخی خانه های در مسیر توفان

زندگی ۴۰ میلیون آمریکایی در خطر توفان سهمگین
يکشنبه 31 مرداد 1400 - 07:29

توفان سهمگین گرمسیری "هنری" در آمریکا زندگی بیش از ۴۰ میلیون آمریکایی در مناطق شمال شرقی این کشور را در معرض تهدید قرار داده است.

العالم ـ آمریکا

بنابر گزارش رسانه های آمریکایی، توفان سهمگین گرمسیری "هنری" که زندگی بیش از ۴۰ میلیون آمریکایی را تهدید می کند، نخستین توفان در نیو انگلند در دوره زمانی بیش از سی سال گذشته به شمار می رود. در ایالت های کنتیکت، ماساچوست و رود آیلند وضعیت فوق العاده اعلام شده و برخی خانه‌ها در مسیر این طوفان تخلیه شده است.
نزدیک شدن این توفان به نیویورک، موجب تخلیه "سنترال پارک" در منهتن نیویورک شد که قرار بود شنبه شب در آن کنسرت برگزار شود.
"اندرو کومو" فرماندار نیویورک از ساکنان نیویورک خواست آمادگی های لازم را داشته باشند و هشدار داد که باران و بادهای شدید ناشی از توفان هنری می تواند به اندازه ابر توفان سندی در بخش هایی از ایالت ویرانگر باشد.
فرماندار نیویورک که پس از رسوایی آزار جنسی تا دو روز دیگر از سمت خود کنار می رود، هشدار داد که انتظار می رود بارش شدید باران در دره رود هادسون مشکلاتی را ایجاد کند.
سرویس دهی به برخی از شعبه های سیستم راه آهن شهری نیویورک یکشنبه متوقف می شود.
کاخ سفید اعلام کرد جو بایدن رئیس جمهوری با فرمانداران شمال شرقی در این باره گفتگو کرده و کتی هوکول جانشین اندرو کومو نیز در این گفتگو حضور داشته است.
آنها در مورد نحوه همکاری نزدیک فرمانداران با آژانس فوریت های اضطراری فدرال و گارد ملی به منظور آماده سازی و آمادگی برای واکنش به اثرات توفان که می تواند شامل قطع گسترده برق، افزایش توفان ساحلی و سیلاب باشد، گفتگو کردند.

به گزارش ایرنا، گروهی از کارشناسان بین دولتی سازمان ملل با عنوان «هیات بین دولتی درمورد تغییرات اقلیمی» به تازگی هشدار داد که سطح انتشار گازهای گلخانه ای در حال حاضر به حدی بالاست که اختلالات آب و هوایی را برای چند دهه، اگر نگوییم چند قرن تضمین می کند. به عبارت دیگر، امواج گرمای مرگبار، طوفان های شدید و دیگر شرایط جوی که در حال حاضر اتفاق می افتد، شدیدتر خواهد شد.
تاثیرات آب و هوایی همچون امواج گرما، خشکسالی، سیل، طوفان و افزایش سطح آب دریاها در هر منطقه از کره زمین شدید است و با هر درجه از گرم شدن شدت می یابد.

آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل این گزارش را علامتی هشداردهنده برای بشریت دانست و گفت: زنگ های هشدار، گوشخراش است.
دبیرکل سازمان ملل افزود: این گزارش باید زنگ خطری برای انتشار سوخت های فسیلی و زغال سنگ باشد، قبل از آنکه سیاره ما را نابود کنند.

پربیننده ترین خبرها