حملات دیوانه‌وار جنگنده‌های سعودی به مأرب؛ ۲۷۳ حمله در یک ماه

يکشنبه 14 شهريور 1400
13:15
حملات دیوانه‌وار جنگنده‌های سعودی به مأرب؛ ۲۷۳ حمله در یک ماه در آستانه آزادسازی کامل استان مأرب یمن، جنگنده‌های سعودی برای ممانعت از این اتفاق، طی یک ماه گذشته بیش از دویست و هفتاد حمله هوایی به نقاط مختلف این استان انجام داده‌اند.

العالم - یمن

یک منبع نظامی در یمن گفت که جنگنده‌های ارتش سعودی در یک ماه گذشته که دور جدید عملیات ارتش و کمیته‌های مردمی یمن در مأرب آغاز شده است، بیش از ۲۷۳ مرتبه مناطق مختلف این استان را بمباران کردند.

او به وبگاه اطلاع‌رسانی انصارالله یمن گفت که جنگنده‌های سعودی ۱۵۹ بار فقط شهرستان «صرواح» [در غرب استان مأرب] را که شدیدترین درگیری‌های زمینی در آن‌جا جریان دارد بمباران کردند. ۶۹ مرتبه نیز شهرستان رحبه [جنوب غرب استان] آماج حملات جنگنده‌های سعودی بود.

بر خلاف حملات دیوانه‌وار هوایی سعودی به رحبه، این شهر سرانجام پس از چند روز درگیری شدید، به دست ارتش و انصارالله یمن آزاد شد.

به گفته این مقام نظامی یمنی، شهرستان «مجزر» هفده بار و «جبل مراد» ده بار، شهرستان «مدغل» نُه بار، شهرستان «رغوان» چهار بار و شهرستان ماهلیه نیز پنج مرتبه در یک ماه گذشته هدف حملات هوایی بودند.

او بدون ذکر نام خود، حملات کور و گسترده جنگنده‌های سعودی در استان مأرب را نشانه دروغین بودن ادعاهای آمریکا مبنی بر تلاش برای توقف جنگ در یمن دانست.

حملات وسیع هوایی ائتلاف سعودی در حالی است که نیروهای پیاده، فرار را به قرار ترجیح داده و در مقابل، نیروهای دولت صنعاء توانسته‌اند خود را به سه کیلومتری شهر مأرب برسانند.

نبرد آزادسازی استان مهم مأرب در شرق استان صنعاء (پایتخت) از سال گذشته (۲۰۲۰) آغاز شده و بیشتر مناطق و شهرهای آن تحت کنترل نیروهای صنعاء درآمده است.

استان مأرب از استان‌های برخوردار یمن از منابع طبیعی مثل نفت و گاز است. نبردها از ماه‌های فوریه و مارس گذشته (بهمن و اسفند سال گذشته) رو به شدت گذاشته و جبهه ائتلاف سعودی و شبه‌نظامیان آن در موضع ضعف قرار دارند.

فارس

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

ارتش یمن: سه معادله را به عربستان تحمیل کردیم


رئیس پارلمان لبنان: اتفاقات جنوب لبنان قابل تحمل نیست


پاکستان: حملات اسرائیل به سوریه نقض آشکار قوانین بین المللی است


جهاد اسلامی: رژیم صهیونیستی بر ادامه جنگ نسل‌کشی و کشتار در منطقه اصرار دارد


تأکید عراقچی بر تأثیر تشییع رهبر شهید انقلاب اسلامی بر روحیه عراقی‌ها


ترامپ تمرین‌های نظامی مشترک با کره جنوبی را کوتاه کرد


سفر قالیباف به بغداد؛ تحرک دیپلماتیک عالی‌رتبه و تأکید مجدد بر اصول ثابت منطقه‌ای +فیلم


در نخستین روز سفر قالیباف به عراق صورت گرفت؛


سناتور دموکرات ترامپ را به گرفتار کردن آمریکا در باتلاق جنگ متهم کرد


بزرگداشت رهبر شهید در قزاقستان