حضور سردار قاآنی در مجلس ختم آیت الله سید محمد سعید حکیم در نجف اشرف+عکس

يکشنبه 14 شهريور 1400
21:52
حضور سردار قاآنی در مجلس ختم آیت الله سید محمد سعید حکیم در نجف اشرف+عکس سردار اسماعیل قاآنی فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران امروز یکشنبه برای مشارکت در مجلس ختم آیت الله سید محمد سعید حکیم وارد نجف اشرف شد.

العالم ـ عراق

رسانه های عراقی تاکید کردند که سردار اسماعیل قاآنی فرمانده نیروی قدس امروز در مراسم ختم که در مسجد سهله در نجف اشرف به مناسبت درگذشت ایت الله سید محمد سعید حکیم مرجع دینی گرانقدر برگزار شده بود، مشارکت کرد.

در این مراسم بسیاری از شخصیت های سیاسی و روحانیون عراق از جمله برهم صالح رییس جمهور عراق و مصطفی الکاظمی نخست وزیر و هادی العامری رییس ائتلاف فتح و شماری دیگر از شخصیت های سیاسی و دینی و نظامی مشارکت کردند. همچنین شیخ بشیر النجیفی و اسحاق فیاض و هیاتی از دفتر آیت الله سیستانی مرجع شیعیان عراق و مقتدی صدر رهبر جریان صدر نیز در این مراسم حضور داشتند.

سردار قاآنی فرمانده نیروی قدس سپاه پیش از این طی پیامی ارتحال ملکوتی مرحوم آیت‌الله سیدمحمدسعید حکیم را به خانواده ایشان تسلیت گفت و تاکید کرد که آیت الله حکیم همواره در حمایت از ملّت‌های مسلمان پیشگام بود.

سردار قاآنی، ارتحال تأسف‌بار عالم ربّانی، مرجع بزرگ و فقیه برجسته جهان تشیُّع، حضرت آیت‌‌الله‌ العظمی سیّدمحمّدسعید حکیم (طاب ثراه) را به محضر حضرت بقیة الله الاعظم (ارواحنا فداه)، مراجع عظام، علمای اعلام، حوزه‌های علمیّه مخصوصاً حوزه علمیّه نجف اشرف و شیعیان جهان به ویژه ملّت شریف عراق، مقلّدان و شاگردان ایشان و وابستگان جلیل القدر حکیم، تسلیت گفت.

0% ...

آخرین اخبار

ضرب نخستین مدال طلای ایرانی در باکو


ادامه حملات پهپادی رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


بقائی: لایحه کنوانسیون دریای خزر در انتظار رای نهایی مجلس است


اعتراض زیر باران در برلین؛ هزاران نفر خواستار توقف ارسال سلاح به اوکراین شدند


پاسخ قرآنی بقائی به شاه بحرین: تکلم به زبان عربی شما را داعیه‌دار رسالت محمدی (ص) نمی‌کند


کشتی غیرنظامی روسیه با آتش پهپادی اوکراین غرق شد


ارائه ۱.۶ میلیون خدمت به زائران اربعین و نبود هیچ‌گونه گزارش بیماری واگیردار


رژیم صهیونیستی به دنبال تحمیل واقعیت‌های جدید بر لبنان پیش از مذاکرات رم است


سرپرست وزارت دفاع: صنعت دفاعی باید سریع‌تر از نیاز میدان نبرد حرکت کند


ساز ناکوک سنگاپور برای گروه موسیقی انگلیسی به دلیل برافراشتن پرچم فلسطین


پربیننده ترین خبرها

غازی حمد عضو دفتر سیاسی جنبش حماس: موضوع سلاح به مسائل دیگری مانند خروج اسرائیل از نوار غزه و بازسازی مرتبط است.


صدای انفجارهایی در سلیمانیه در کردستان عراق شنیده شد و گزارش‌های اولیه حاکی از آن است که این انفجارها ناشی از هدف قرار گرفتن مقر گروه‌های تروریستی جدایی‌طلب بوده است.


شمار مجروحان آمریکایی در جنگ با ایران به ۶۵۳ نفر رسید/۱۸ نفر کشته شدند


ترامپ مدعی دستیابی هیات صلح غزه به توافقی تاریخی شد


منابع عراقی از حملات جدید به مواضع تروریست‌های تجزیه‌طلب در اربیل و سلیمانیه خبر دادند.


پهپادهای ارتش مراکز راهبردی آمریکا را در کویت هدف قرار دادند


انفجارهای شدید در جنوب لبنان


عضو جهاد اسلامی: بند مربوط به سلاح در توافق شرم الشیخ شفاف نیست


ورود پیکر مطهر شهدای حمله آمریکایی-سعودی به کشور


نخست وزیر اسپانیا: همه منابع را برای مقابله با هجوم مهاجران بسیج می کنیم


ترامپ میان واقعیت تلخ و حقیقت ناگوار؛ فرسایش نیروهای متجاوز در سایه وضعیت "نه جنگ، نه صلح"