در واکنش به فرار 6 اسیر فلسطینی؛

النخاله: امروز روز شادی بزرگ است

دوشنبه 15 شهريور 1400
19:46
النخاله: امروز روز شادی بزرگ است دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین فرار 6 تن از اسرای فلسطینی دربند زندان فوق‌امنیتی "جلبوع" را روز شادی بزرگ برای ملت فلسطین خواند.

العالم- فلسطین اشغالی

به گزارش العالم، "زیاد النخاله" دبیرکل جهاد اسلامی فلسطین در واکنش به فرار شش اسیر فلسطینی از زندان "جلبوع"، گفت: این یک روز شادی بزرگ و یک روز جدید در مبارزه مردم فلسطین است."

النخاله از ملت فلسطین خواست از اسیرانی که بامداد امروز آزادی‌شان را از زندان صهیونیستی "جلبوع" ربودند، حمایت کنند.

او با بیان اینکه "6 نفر از رزمندگان قهرمان ما نبرد را با تمام توان و قدرت به قلب دشمن منتقل کرده‌اند"، اظهار داشت: "اسرایی که از زندان رژیم اشغالگر آزاد شده‌اند، درهای آزادی را به صدا درمی‌آورند و به معنای واقعی کلمه، اعتبار و حیثیت امنیتی رژیم صهیونیستی از بین بردند."

به رغم اینکه زندان جلبوع فوق‌امنیتی است ولی اسیران فلسطینی موفق شده‌اند با حفر تونلی از سلول خود، فرار کند. رژیم صهیونیستی نیز به کمک بالگردها عملیات گسترده‌‌ای را برای شناسایی آنها آغاز کرده است.

رسانه‌های اسرائیلی به نقل از منابعی در پلیس اسرائیل اعلام کردند که اسرای فراری شامل 5 عضو جنبش جهاد اسلامی و یک عضو جنبش فتح هستند.

0% ...

آخرین اخبار

موضوعات محوری مرحله اولیه تفاهمات ایران و آمریکا از نگاه پژوهشگر عرب


بقائی: صلح واقعی در غرب آسیا تنها با پایان مداخلات آمریکا و خاتمه اشغالگری محقق می‌شود


از هشدار تا خیزش .. یمن آماده خروش برای آزادی می شود+فیلم


سپر دفاعی پاکستان برای پزشکیان و هیات همراه +فیلم


جایگاه محوری لبنان در مذاکرات ایران و آمریکا و نگرانی‌های رژیم صهیونیستی!


سربازان آمریکایی: پنتاگون شدت تلفات جنگ با ایران را پنهان کرده است


گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و عربستان سعودی


توسعه همکاری‌های ایران و هند در حوزه انرژی بررسی شد


قدردانی پزشکیان از میانجیگری های پاکستان


صنعا برای نبرد «شکستن محاصره» آماده می‌شود


پربیننده ترین خبرها