عملیات کودتایی احتمالی در سودان/ ارتش: اوضاع کاملا تحت کنترل است

سه شنبه 30 شهريور 1400
11:48
عملیات کودتایی احتمالی در سودان/ ارتش: اوضاع کاملا تحت کنترل است رسانه های سودان صبح امروز سه شنبه اعلام کردند که یک گروه کودتا تلاش می کند تا کنترل اوضاع کشور را در دست بگیرد.

العالم-جهان اسلام

عضو شورای حاکمیت انتقالی سودان وسخنگوی شورا، در حساب کاربری خود در فیسبوک از مردم سودان خواست که از خانه های خود خارج شوند و از کشور و شورای حاکمیت انتقالی حمایت کنند.

در این خصوص روزنامه "السودانی" اعلام کرد که دو تانک از مقابل بیمارستان "السلاح الطبی" حرکت کرده و با استقرار فشرده نیروهای نظامی در منطقه، راه به سمت پل قدیمی "ام درمان" در مجاورت پارلمان بسته شده است.

"السودانی" نوشت:" شبکه تلویزیونی "ام درمان" پخش برنامه های خود را قطع کرده و از وجود تلاش هایی برای کودتای نظامی در سودان خبر داد و مردم را به ایستادگی در برابر آن دعوت کرد".

این روزنامه به نقل از منبعی سیاسی اعلام کرد که "اکنون کودتایی علیه دوره انتقالی در جریان است".

ارتش سودان نیز طی بیانیه ای که از تلویزیون رسمی این کشور پخش شد، اعلام کرد که نیروهای مسلح عملیاتی کودتایی را خنثی کردند و "اوضاع کاملا تحت کنترل است".


در همین رابطه بخوانید

0% ...

آخرین اخبار

قیمت نفت خام برنت به ۹۲.۵۰ دلار در هر بشکه رسید


درخواست شخصیت‌های ملی و سیاسی اردن برای لغو توافق‌ نظامی با آمریکا


ده‌ها شخصیت ملی، سیاسی، فرهنگی اردن در بیانیه ای مشترک خواستار خروج نیروهای خارجی از اردن شدند.


هشدار قرارگاه خاتم‌الانبیا (ص) به آمریکا درباره حمله به مراکز هسته ای ایران


وزیر خارجه چین در پاسخ به ترامپ درباره تنگه هرمز: تنگه هرمز قبل از جنگ باز بود.


60 سازمان بین المللی: 18 میلیون نفر در یمن از ناامنی غذایی رنج می برند، از جمله 2.2 میلیون کودک زیر پنج سال.


موافقت نخست وزیر انگلیس با استفاده آمریکا از خاک این کشور برای حملات تجاوزکارانه به ایران


قرارگاه خاتم الانبیاء (ص): اگر آمریکا به تاسیسات هسته‌ای ما حمله کند، همه منافع اين كشور و متحدانش، هدف هجوم قدرتمند نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران قرار خواهند گرفت.


انفجار در مقر گروه‌های تجزیه‌طلب ضد ایرانی در سلیمانیه واقع در شمال عراق


همزمان با سفر ژوزف عون به ایالات متحده، رژیم اشغالگر یک حمله را به یکی از شهرهای منطقه صور در جنوب لبنان انجام داد.