واشنگتن: روابط دیپلماتیک با دولت اسد را عادی‌سازی نمی‌کنیم

پنج‌شنبه 8 مهر 1400
05:56
واشنگتن: روابط دیپلماتیک با دولت اسد را عادی‌سازی نمی‌کنیم سخنگوی وزارت خارجه آمریکا با بیان اینکه واشنگتن برنامه‌ای برای عادی‌سازی روابط دیپلماتیک با دولت سوریه ندارد، گفت دیگر کشورها را نیز از این امر منع می‌کند.

العالم - آمریکا

باوجود بازگشت بسیاری از کشورهای به روابط دیپلمات طبیعی با دولت سوریه بعد از یک دهه جنگ در این کشور، آمریکا اما هنوز بر مواضع خصمانه خود تاکید دارد.

سخنگوی وزارت خارجه آمریکا بامداد پنجشنبه تاکید کرد که دولت واشنگتن هیچ برنامه‌ای برای «عادی‌سازی یا ارتقای» روابط دیپلماتیک با دولت سوریه به ریاست «بشار اسد» ندارد.

به نوشته خبرگزاری «رویترز»، این دیپلمات آمریکایی همچنین گفت که واشنگتن دیگر کشورها را نیز از بازگرداندن روابط خود با دولت دمشق به حالت طبیعی منع می‌کند.

پیش از این «جنیفر ساکی» سخنگوی کاخ سفید در کنفرانس خبری از آغاز مجدد پروازهای سوریه و اردن استقبال کرد.

اما وی ساعتی بعد در تماس تلفنی با خبرنگاران ضمن عقب‌نشینی از این موضع گفت که واشنگتن این تحول را مورد بررسی قرار خواهد داد.

نشست‌های گسترده و دو روزه مقامات اردن و سوریه در «امان» روز سه‌شنبه پایان یافت و در پایان این نشست‌ها چند تصمیم مورد توافق دو طرف اعلام شد که از جمله آنها ازسرگیری پروازهای اردن به سوریه از سوم اکتبر (یازده مهر) بود.

0% ...

آخرین اخبار

رادیو اربعین خیمه عزای سیدالشهدا (ع) و افتخار رسانه ملی است


تناقض در روایت‌های حادثه دمیاط نشان از طرحی برای تخریب روابط ایران و مصر دارد+فیلم


ترامپ میان واقعیت تلخ و حقیقت ناگوار؛ فرسایش نیروهای متجاوز در سایه وضعیت "نه جنگ، نه صلح"


ورود پیکر مطهر شهدای حمله آمریکایی-سعودی به کشور


نخست وزیر اسپانیا: همه منابع را برای مقابله با هجوم مهاجران بسیج می کنیم


عضو جهاد اسلامی: بند مربوط به سلاح در توافق شرم الشیخ شفاف نیست


انفجارهای شدید در جنوب لبنان


پهپادهای ارتش مراکز راهبردی آمریکا را در کویت هدف قرار دادند


منابع عراقی از حملات جدید به مواضع تروریست‌های تجزیه‌طلب در اربیل و سلیمانیه خبر دادند.


ترامپ مدعی دستیابی هیات صلح غزه به توافقی تاریخی شد