ارتش سوریه کنترل شهر «نوی» را پس از ۱۰ سال به دست گرفت

يکشنبه 11 مهر 1400
18:13
ارتش سوریه کنترل شهر «نوی» را پس از ۱۰ سال به دست گرفت یگان‌های ارتش سوریه پس از ۱۰ سال کنترل شهر «نوی» در استان درعا در جنوب سوریه را به دست گرفتند.

العالم - سوریه

یگان‌های ارتش سوریه پیش از ظهر امروز وارد شهر «نوی» در شمال استان درعا واقع در جنوب سوریه شدند.

به نوشته خبرگزاری سانا، ورود ارتش و کنترل کامل این شهر در راستای توافق میان دولت سوریه با عناصر مسلح در درعا با میانجیگری روسیه صورت می‌گیرد.

همزمان ارتش سوریه از صبح امروز (یکشنبه) شروع به حل و فصل اوضاع دهها تن از افراد مسلح، تحت تعقیب و فراری از ارتش و تحویل سلاح‌های آنان در شهر «جاسم» در استان درعا کرده است.

برای این کار مرکزی در شهر «جاسم» دایر شده است و افراد مسلح و تحت تعقیب با مراجعه به این محل درصدد حل و فصل وضعیت خود بر می‌آیند و اگر سلاحی در دست دارند به ارتش سوریه تحویل می‌دهند.

استان درعا در یک ماه گذشته شاهد اجرای توافقات میان دولت سوریه و عناصر مسلح با میانجیگری روسیه بود و نیروهای ارتش سوریه در پی این توافقات بدون درگیری وارد محله «درعا البلد» در شهر درعا و شهرک‌ها و شهرهای «نوی»، «الیادوده»، «مزیریب»، «طفس»، «تل شهاب»، «حوض الیرموک» و شهرک‌ها و روستاهای دیگر شده و استان درعا به طور کامل پس از اینکه در سال ۲۰۱۸ از لحاظ نظامی به دست ارتش سوریه افتاد، مدیریت آن نیز به دولت سوریه بازگشت.

0% ...

آخرین اخبار

سردار قاآنی: جبهه مقاومت قوی‌تر و منسجم‌تر از هر روز دیگری است


تأکید رهبر جریان حکمت ملی عراق بر ضرورت توقف دائمی جنگ علیه ایران


عارف: ایرانِ پساجنگ می‌تواند به کشوری تحریم‌کننده تبدیل شود


عراقچی مجدد عازم اسلام آباد شد


لاوروف: آمریکا دنبال راه‌حلی سریع برای بحران تنگه هرمز است


گفت‌وگوی وزیر خارجه مصر با وزرای خارجه ایران و قطر درباره مذاکرات اسلام‌آباد


حزب‌الله: پاسخ مقاومت به نقض آتش‌بس اسرائیل، مشروع است


رئیس دفتر حفاظت منافع ایران در مصر مطرح کرد؛ ایران همواره برای باز ماندن پنجره دیپلماسی تلاش کرده است


توقیف ۲ کشتی کانتینری با مالکیت رژیم صهیونیستی در تنگه هرمز


نتانیاهو مدعی نابودی آتش‌بس از سوی حزب‌الله شد