سرلشکر باقری: خطر تروریسم تکفیری همچنان امت اسلامی را هدف قرار می‌دهد

دوشنبه 19 مهر 1400
10:18
سرلشکر باقری: خطر تروریسم تکفیری همچنان امت اسلامی را هدف قرار می‌دهد رییس ستاد کل نیروهای مسلح طی پیامی جنایت تروریستی و ضد بشری انفجار مسجد سید آباد شهر قندوز را شدیداً محکوم و تصریح کرد: خطر تروریسم تکفیری تولیدشده در اتاق‌های فکر نظام سلطه و صهیونیسم جهانی و سازمان‌های جاسوسی قدرت های استکباری همچنان امت اسلامی را هدف قرار می‌دهد.

العالم - ایران جهان اسلام

سردار سرلشکر محمد باقری رییس ستاد کل نیروهای مسلح طی پیامی جنایت تروریستی و ضد بشری انفجار مسجد سید آباد شهر قندوز را شدیداً محکوم کرد و شهادت و مجروحیت صدها تن مسلمانان نمازگزار و مظلوم افغانستانی را تسلیت گفت.

به گزارش فارس متن این پیام به شرح زیر است:

«بسم الله الرحمن الرحیم

جنایت تروریستی و ضد بشری انفجار مسجد سید آباد شهر قندوز در در شمال شرقی افغانستان در حین برگزاری نمازجمعه که منجر به شهادت و مجروحیت صدها تن مسلمانان نمازگزار و مظلوم افغانستانی گردید، بار دیگر نشان داد خطر تروریسم تکفیری تولیدشده در اتاق‌های فکر نظام سلطه و صهیونیسم جهانی و سازمان‌های جاسوسی قدرت های استکباری همچنان امت اسلامی به ویژه ملت هایی که با مقاومت و پایداری فرار شیطان بزرگ و امریکای تروریست و جنایتکار از سرزمین های خود را رقم زده‌اند؛ هدف قرار می‌دهد.

این مصیبت بزرگ و هشدار دهنده که اندوه و تاثر مسلمانان جهان بلکه آحاد بشریت را موجب شد، اهمیت وحدت، امنیت و ثبات در بلاد اسلامی به ویژه در کشور دوست و همسایه افغانستان را مورد تاکید قرار می‌دهد و در این راستا انتظار است در آینده نزدیک شکل‌گیری دولتی فراگیر به پاکسازی این کشور از لوث وجود پلید و خبیث تروریست های عجیرشده دشمنان اسلام و تحکیم امنیت و آرامش عمومی و بازگشت زندگی عادی مردمان رنجدیده، شریف و مجاهد این سرزمین منتهی شود.

این جنایت هولناک را شدیداً محکوم و با تبریک و تسلیت شهادت مظلومانه شهدای گرانقدر این حادثه به خانواده های داغدار و مصیبت دیده و آرزوی شفای عاجل مجروحین و مصدومین حادثه؛ همصدا با آزادگان و حق طلبان عالم امیدواریم با همت و پیگیری مجدانه مقامات و مسئولان کشور افغانستان، مجازات طراحان و عاملین این جنایت ددمنشانه به سرعت و با جدیت دستور کار قرار گرفته و تمهیدات لازم برای پیشگیری از تکرار این فجایع غم بار صورت پذیرد.

سرلشکر پاسدار محمد باقری

رییس ستاد کل نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران

0% ...

آخرین اخبار

هشدار جدی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام به آمریکا در زمینه تعرض به زیرساخت ها


انفجار در مسکو 3 کشته بر جای گذاشت + فیلم


اختلاف نتانیاهو و متحدان افراطی‌اش درباره توافق غزه + فیلم


گزارش العالم از حملات رژیم صهیونیستی و تشدید خطرناک اوضاع در جنوب لبنان+ فیلم


حمله پهپادی به سلیمانیه عراق


هشدار واشنگتن: ایران می‌تواند منافع آمریکا را هدف قرار دهد


تلاش ترامپ برای مهار بحران سوخت؛ بازگشت پالایشگاه‌های تعطیل به چرخه تولید


ضرب نخستین مدال طلای ایرانی در باکو


ادامه حملات پهپادی رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان


بقائی: لایحه کنوانسیون دریای خزر در انتظار رای نهایی مجلس است


پربیننده ترین خبرها

غازی حمد عضو دفتر سیاسی جنبش حماس: موضوع سلاح به مسائل دیگری مانند خروج اسرائیل از نوار غزه و بازسازی مرتبط است.


صدای انفجارهایی در سلیمانیه در کردستان عراق شنیده شد و گزارش‌های اولیه حاکی از آن است که این انفجارها ناشی از هدف قرار گرفتن مقر گروه‌های تروریستی جدایی‌طلب بوده است.


شمار مجروحان آمریکایی در جنگ با ایران به ۶۵۳ نفر رسید/۱۸ نفر کشته شدند


ترامپ مدعی دستیابی هیات صلح غزه به توافقی تاریخی شد


منابع عراقی از حملات جدید به مواضع تروریست‌های تجزیه‌طلب در اربیل و سلیمانیه خبر دادند.


پهپادهای ارتش مراکز راهبردی آمریکا را در کویت هدف قرار دادند


انفجارهای شدید در جنوب لبنان


عضو جهاد اسلامی: بند مربوط به سلاح در توافق شرم الشیخ شفاف نیست


ورود پیکر مطهر شهدای حمله آمریکایی-سعودی به کشور


نخست وزیر اسپانیا: همه منابع را برای مقابله با هجوم مهاجران بسیج می کنیم


ترامپ میان واقعیت تلخ و حقیقت ناگوار؛ فرسایش نیروهای متجاوز در سایه وضعیت "نه جنگ، نه صلح"