سرلشکر باقری: خطر تروریسم تکفیری همچنان امت اسلامی را هدف قرار می‌دهد

دوشنبه 19 مهر 1400
10:18
سرلشکر باقری: خطر تروریسم تکفیری همچنان امت اسلامی را هدف قرار می‌دهد رییس ستاد کل نیروهای مسلح طی پیامی جنایت تروریستی و ضد بشری انفجار مسجد سید آباد شهر قندوز را شدیداً محکوم و تصریح کرد: خطر تروریسم تکفیری تولیدشده در اتاق‌های فکر نظام سلطه و صهیونیسم جهانی و سازمان‌های جاسوسی قدرت های استکباری همچنان امت اسلامی را هدف قرار می‌دهد.

العالم - ایران جهان اسلام

سردار سرلشکر محمد باقری رییس ستاد کل نیروهای مسلح طی پیامی جنایت تروریستی و ضد بشری انفجار مسجد سید آباد شهر قندوز را شدیداً محکوم کرد و شهادت و مجروحیت صدها تن مسلمانان نمازگزار و مظلوم افغانستانی را تسلیت گفت.

به گزارش فارس متن این پیام به شرح زیر است:

«بسم الله الرحمن الرحیم

جنایت تروریستی و ضد بشری انفجار مسجد سید آباد شهر قندوز در در شمال شرقی افغانستان در حین برگزاری نمازجمعه که منجر به شهادت و مجروحیت صدها تن مسلمانان نمازگزار و مظلوم افغانستانی گردید، بار دیگر نشان داد خطر تروریسم تکفیری تولیدشده در اتاق‌های فکر نظام سلطه و صهیونیسم جهانی و سازمان‌های جاسوسی قدرت های استکباری همچنان امت اسلامی به ویژه ملت هایی که با مقاومت و پایداری فرار شیطان بزرگ و امریکای تروریست و جنایتکار از سرزمین های خود را رقم زده‌اند؛ هدف قرار می‌دهد.

این مصیبت بزرگ و هشدار دهنده که اندوه و تاثر مسلمانان جهان بلکه آحاد بشریت را موجب شد، اهمیت وحدت، امنیت و ثبات در بلاد اسلامی به ویژه در کشور دوست و همسایه افغانستان را مورد تاکید قرار می‌دهد و در این راستا انتظار است در آینده نزدیک شکل‌گیری دولتی فراگیر به پاکسازی این کشور از لوث وجود پلید و خبیث تروریست های عجیرشده دشمنان اسلام و تحکیم امنیت و آرامش عمومی و بازگشت زندگی عادی مردمان رنجدیده، شریف و مجاهد این سرزمین منتهی شود.

این جنایت هولناک را شدیداً محکوم و با تبریک و تسلیت شهادت مظلومانه شهدای گرانقدر این حادثه به خانواده های داغدار و مصیبت دیده و آرزوی شفای عاجل مجروحین و مصدومین حادثه؛ همصدا با آزادگان و حق طلبان عالم امیدواریم با همت و پیگیری مجدانه مقامات و مسئولان کشور افغانستان، مجازات طراحان و عاملین این جنایت ددمنشانه به سرعت و با جدیت دستور کار قرار گرفته و تمهیدات لازم برای پیشگیری از تکرار این فجایع غم بار صورت پذیرد.

سرلشکر پاسدار محمد باقری

رییس ستاد کل نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران

0% ...

آخرین اخبار

لاپید: ما در ایران، لبنان، غزه و کرانه باختری شکست خورده‌ایم


۲۵ شهید و زخمی در حملات هوایی اسرائیل به جنوب لبنان


رئیس جمهور لبنان: اقدام نظامی امنیت شهرک نشینان اسراییلی را تامین نمی‌کند


ادعای آمریکا: نفتکش متخلف را در دریای عمان از کار انداختیم


واکنش معاون وزیر خارجه به تحریم‌های اروپا؛ راهبرد ایران در تنگه هرمز ادامه دارد


نتانیاهو به توقف تبادل آتش با ایران اذعان کرد


بقائی: فتنه‌انگیزان سرانجام قربانی آشوبی می‌شوند که خود ساخته‌اند


شرارت‌های رژیم صهیونی و آمریکا در منطقه عکس‌العمل جبهه متحد مقاومت را در پی خواهد داشت


قالیباف: نقض آتش‌بس و محاصره دریایی، علت تنش‌های اخیر بود


روسیه درباره تحرکات ضدایرانی غرب در شورای حکام هشدار داد