مقتدی الصدر؛ از تعلیق فعالیت «سرایا السلام» در دو استان عراق تا تشکیل کمیته مذاکره

پنج‌شنبه 22 مهر 1400
15:05
مقتدی الصدر؛ از تعلیق فعالیت «سرایا السلام» در دو استان عراق تا تشکیل کمیته مذاکره مقتدی الصدر که شب گذشته دستور تعلیق فعالیت شاخه نظامی جریان صدر در دو استان را صادر کرده بود، امروز کمیته‌ای چهارنفره برای مذاکره با طرف‌های سیاسی پیروزدر انتخابات اخیر تشکیل داد.

العالم - عراق

«مقتدی الصدر» رهبر جریان صدر عراق (امروز، پنجشنبه ۱۴ اکتبر) از تشکیل کمیته ویژه برای مذاکره با طرف‌های سیاسی به منظور ایجاد ائتلاف‌های پارلمانی و زمینه‌سازی برای تشکیل دولت جدید در عراق خبر داد.

بر اساس این گزارش، رهبر جریان صدر کمیته‌ای چهارنفره به ریاست «حسن العذاری» برای مذاکره با طرف‌های سیاسی مختلف پیروز در انتخاب با هدف ایجاد ائتلاف‌های پارلمانی تشکیل داده است. سه عضو دیگر این کمیته عبارتند از: «نصار الربیعی»، «نبیل الطرفی»، «حاکم الزاملی».

رهبر جریان صدر در عراق شب گذشته نیز طی دستوری، فعالیت «سرایا السلام»، شاخه نظامی این جریان در دو استان بابل و دیالی را به حالت تعلیق درآورد.

«ابو یاسر» معاون جهادی صدر در بیانیه‌ای اعلام کرد: برای منافع عمومی و در پیروی از دستورات سید مقتدی الصدر، تصمیم به تعلیق فعالیت سرایا السلام در همه سطوح در بابل و دیالی گرفته شد.

شمارش آراء انتخابات پارلمانی عراق که پس از پایان برگزاری آن در ساعت ۱۸:۰۰ یکشنبه پیش (۱۰ اکتبر)، آغاز شد، هنوز نهایی و رسمی اعلام نشده است اما طبق جدیدترین آمار اعلامی از سوی کمیساریای عالی انتخابات عراق از نحوه توزیع کرسی‌های پارلمانی میان ائتلاف‌ها و احزاب سیاسی مختلف، جریان صدر با ۷۲ کرسی در صدر قرار دارد و پس از آن، ائتلاف سنی تقدم به ریاست «محمد الحلبوسی» و ائتلاف دوله القانون به ریاست «نوری المالکی» هر یک با ۳۷ کرسی در رده‌های بعدی قرار دارند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

بقائی: تمرکز مذاکرات بر خاتمه جنگ است/ هیات قطری با وزیر خارجه دیدار کرد


فرانسه هرگونه مداخله ناتو در تنگه هرمز را رد کرد


حمله مکرر به امدادگران لبنانی، گواهی بر خوی وحشی‌گری رژیم صهیونیستی +فیلم


سودان، امارات را به طولانی‌کردن جنگ و حمایت از تجزیه کشور متهم کرد


رئیس شورای عالی سیاسی یمن: هرگونه تجاوز جدید آمریکا یا "اسرائیل" با پاسخ قاطع مواجه خواهد شد


فروتنی رسانه‌ای و ادب سیاسی حزب الله؛ آیا تاکتیک نظامی جدیدی در پیش است؟


سید الحوثی: قیومیت بیگانه تهدیدی بزرگ برای آزادی و استقلال یمن است


بقایی: امتیازی از آمریکا نمی‌خواهیم/ نزدیک بودن ایران به سلاح هسته‌ای «دروغ بزرگ» است


قدردانی سپاه از خالقان حماسه اجتماعات شبانه مردمی


رایزنی تلفنی وزیر خارجه ژاپن و عراقچی