در گفتگو با العالم مطرح شد؛

پیامدهای حمله به پایگاه التنف + فیلم

جمعه 30 مهر 1400
13:49
محمد مرتضی، پژوهشگر مسائل سیاسی معتقد است که حمله به پایگاه آمریکایی در التنف پاسخی است به طراح و برنامه ریز اصلی تجاوز رژیم صهیونیستی به شهر تدمر سوریه.

العالم - سوریه

مرتضی با شرکت در برنامه مع الحدث العالم گفت: حمله به پایگاه های نظامی اعم از اینکه مورد استفاده باشند یا متروکه، خط قرمز آمریکاست. اما همانطور پایگاه این کشور در عین الاسد عراق هدف قرار گرفت، پایگاه التنف هم هدف قرار می گیرد و این کشور نمی تواند پاسخی به این حمله ها بدهد.

وی افزود: حمله به پایگاه آمریکایی التنف پیامهای متعددی را در متن خود دارد؛ چرا که این پایگاه، نماد اشغال سوریه توسط آمریکاست. این کارشناس خاطرنشان کرد که این پایگاه سمبل تجاوزات رژیم صهیونیستی به سوریه هم هست زیرا اکثر تجاوزات با استفاده از حریم هوایی این پایگاه – که از حمایت آمریکا برخوردار است – صورت می گیرد.

مرتضی خاطرنشان کرد که پایگاه التنف، کانون حمایت از تروریست هاست زیرا همه عملیات های تروریستی در سوریه از این پایگاه صورت می گیرند و عناصر مسلح از این پایگاه علیه ارتش سوریه و شهروندان سوری دست به حملات تروریستی می زنند و سپس به همین پایگاه برمی گردند.

مرتضی تصریح کرد که حمله رژیم صهیونیستی به تدمر با حمایت آمریکا و از پایگاه التنف انجام شده است لذا حمله به این پایگاه بیشتر برای در هم کوبیدن طراح و مغز متفکر تجاوزات رژیم صهیونیستی صورت گرفته است از این گذشته رژیم صهیونیستی در هر صورت، ابزار دست آمریکایی برای کمک به تحقق اهداف آن ها در منطقه است.

0% ...

آخرین اخبار

بقائی: با هر جنایت ایرانیان را در دفاع از میهنشان منسجم‌تر می‌کنید


اربعین حسینی، جلوه‌ای از وحدت جهان اسلام در خاک عراق + ویدئو


اربعین حسینی در ایران: تجدید پیمانِ استقامت و مقاومت


سرلشکر عبداللهی: روی تابوت و تجهیزات جدید آمریکایی می‌ایستیم


یورش آرش‌های ارتش به مراکز و پایگاه‌ آمریکا در بحرین


مجتمع پزشکی الشفاء درباره فروپاشی نظام سلامت در غزه هشدار داد


چرا از نام بردن دو عامل اصلی نسل‌کشی، جنایات جنگی، جنایت علیه بشریت و تجاوز، یعنی ایالات متحده و اسرائیل، خودداری می‌کنید؟


تسهیل تجارت و ترانزیت؛ توافق جدید گمرکات ایران و جمهوری آذربایجان


تأکید بر پایبندی به حقوق بین‌الملل و امنیت منطقه


امیر سرتیپ نعمتی: محکم برای تأمین امنیت ایران ایستاده‌ایم