آمریکا: کره شمالی به جای تنش آفرینی و آزمایش های موشکی وارد مذاکره شود

يکشنبه 2 آبان 1400
09:45
آمریکا: کره شمالی به جای تنش آفرینی و آزمایش های موشکی وارد مذاکره شود  نماینده ویژه آمریکا در امور کره شمالی امروز گفت که آزمایش های موشکی بالستیک اخیر این کشور «نگران کننده» و «به زیان» فرآیند کاهش تنش هاست و از پیونگ یانگ خواست تا در عوض وارد مذاکره شود.

العالم - امریکا - آسیا

خبرگزاری رویترز گزارش کرد که سونگ کیم نماینده ویژه آمریکا پس از دیدار با همتای کره جنوبی خود در سئول به خبرنگاران گفت که واشنگتن متعهد است که در پی «دیپلماسی پایدار و اصولی» با کره شمالی باشد.

کیم گفت: هدف ما خلع سلاح هسته ای کامل شبه جزیره کره است. به همین دلیل است که آزمایش موشک بالستیک اخیر پیونگ یانگ که یکی از چندین آزمایش در شش هفته گذشته بوده برای پیشرفت در جهت دستیابی به صلح پایدار در شبه جزیره کره نگران کننده و زیانبار است.

کره شمالی پنجشنبه (۲۹ مهر) ضمن آنکه صداقت پیشنهادهای واشنگتن برای مذاکره را زیر سوال برد، گفت که آمریکا واکنشی زیاده از حد به آزمایش موشک بالستیک زیردریایی نشان داده است و نسبت به عواقب آن هشدار داد.

دیپلمات آمریکایی گفت که این پرتاب چندین قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل را نقض کرده و تهدیدی برای همسایگان کره شمالی و جامعه بین المللی است.

پرتاب اخیر یک فروند موشک جدید بالستیک زیرسطحی اولین آزمایش چنین سلاحی در دو سال گذشته بوده و مهم ترین نمایش قدرت نظامی پیونگ یانگ از زمان انتخاب جو بایدن به ریاست جمهوری آمریکا است.

سخنگوی وزارت امور خارجه کره شمالی گفته که آزمایش اخیر هیچ تهدیدی برای کشورهای همسایه ایجاد نکرد و واشنگتن لزومی ندارد بخاطر سلاحی که به طور خاص آمریکا را هدف قرار نداده، تقلا کند.

0% ...

آخرین اخبار

توافق آمریکا و رژیم صهیونیستی برای ساخت مقر دائم سفارت واشنگتن در قدس اشغالی


نشست امنیتی الحشد الشعبی درباره مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب در عراق


جنبش‌های فلسطینی اظهارات «شورای صلح» ترامپ علیه آنروا را محکوم کردند


غریب‌آبادی: در دوحه هیچ نشستی با طرف آمریکایی برگزار نشد


ایران در حال رقم زدن لحظه تاریخی مراسم تشییع رهبر شهید+ فیلم


جزئیات مذاکرات امروز در دوحه/ غریب‌آبادی: جلسه‌ای با مقام‌های بانک مرکزی قطر برگزار شد


سخنگوی ارتش: نیروهای هوایی و دریایی در آماده‌باش کامل به سر می‌برند


نامه ایران به شورای امنیت در پی تهدید مقام معظم رهبری توسط رژیم صهیونی


مراسم وداع و تشییع پیکر آقای شهید ایران با حضور میلیون‌ها جانفدا برگزار می‌شود


تهران آماده میزبانی از مراسم آخرین وداع با رهبر شهید انقلاب+ فیلم


پربیننده ترین خبرها

«الإمام الشهيد» مستند «زندگی و مبارزه رهبر شهید امت»+ فیلم


زلزله‌ای به بزرگی ۶.۲ ریشتر خلیج کالیفرنیا در سواحل مکزیک را لرزاند.


انتفاضه سنگ کودکان سوری علیه اشغالگران اسرائیلی


وزارت امور خارجه قطر: نخست وزیر و وزیر امور خارجه با ویتکوف و کوشنر آخرین تحولات مذاکرات بین واشنگتن و تهران را مورد بحث و بررسی قرار دادند.


غزه بین آتش تجاوزگری اسرائیل و تلاش‌ قاهره برای تثبیت آتش‌بس


روستای لبنانی «فرون»؛ برملا کننده روایت دروغ اسرائیل و دام «مناطق آزمایشی»


قالیباف: عبور از تنگه بدون هزینه فقط برای ۶۰ روز است / ایران از حقوق خود کوتاه نمی‌آید


پزشکیان: روابط تهران و دهلی‌نو از ظرفیت های گسترده برای توسعه همکاری ها برخوردار است


عراقچی: عراق برای برگزاری مراسم تشییع باشکوه حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ ای آماده می شود


عراقچی خطاب به وزیر امنیت داخلی آمریکا: ثابت کردید که شایستگی میزبانی یک تورنمنت را ندارید


سواحل غربی مکزیک به لرزه درآمد