دیدار «برهم صالح» با رهبران ائتلاف‌ها و گروهای‌ شیعه عراق در بغداد

چهارشنبه 5 آبان 1400
06:30
دیدار «برهم صالح» با رهبران ائتلاف‌ها و گروهای‌ شیعه عراق در بغداد منابع خبری از برگزاری نشستی میان رئیس جمهوری عراق و هیئت هماهنگی احزاب شیعه عراق موسوم به «چارچوب هماهنگی شیعیان» در بغداد خبر دادند.

العالم-آمریکا

عصر امروز (سه شنبه) در بغداد نشستی میان «برهم صالح» رئیس جمهوری عراق و هیئت هماهنگی احزاب شیعه عراق موسوم به «چارچوب هماهنگی شیعیان» متشکل از احزاب سیاسی و گروه‌های وابسته به حشد شعبی از جمله ائتلاف‌های "الفتح"، "دولت قانون"، "عصائب اهل الحق" و "گردان‌های حزب‌الله" برگزار شد.

به گزارش روسیا الیوم، این نشست که هم‌اکنون در کاخ السلام بغداد در حال برگزاری است، اعتراضات مربوط به نتایج انتخابات مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

در این نشست، «برهم صالح» رئیس جمهوری و «سید عمار الحکیم» رهبر جریان حکمت ملی، «هادی العامری» رئیس ائتلاف الفتح و دیگر رهبران سیاسی شیعی شرکت کرده‌اند.

همزمان با اعلام نتایج انتخابات عراق، هیئت هماهنگی احزاب شیعه عراق کمیساریای انتخابات را مسؤول کامل «شکست روند انتخابات و سوءمدیریت آن» دانست و تاکید کرد که این روند بر مسیر دموکراتیک و هماهنگی اجتماعی در عراق تأثیر منفی می‌گذارد.

ایسنا

0% ...

آخرین اخبار

دشمن سعودی نظامیانش را در یمن رها کرد تا بمیرند+فیلم


تحریم تازه قاضی دیوان عالی برزیل؛ اهرم واشنگتن برای تشدید فشار بر دولت داسیلوا


کارشناس مجری یمنی: سیطره بر یمن به کابوسی برای آل سعود تبدیل شده است


قالیباف: آموزش وپرورش نهادی تمدن ساز و آینده ساز است


بقائی: مطالبه ایران از قطر، روشن شدن وضعیت خلبانان ایرانی است


یورش نظامیان صهیونیست به جنوب سوریه با 10 خودروی نظامی


گزینه های روی میز آمریکا علیه ایران و تنگه هرمز شکست خورده است +فیلم


موافقت مشروط حماس با مرحله دوم طرح صلح در غزه


افزایش بهای جهانی نفت؛ طلا صعودی شد


روحانی لبنانی: کشور تاب دو دستگی بیشتر را ندارد