تمرین جنگنده‌های F-۳۵ برای مقابله با هواپیماهای روسی در اراضی اشغالی

چهارشنبه 12 آبان 1400
01:02
تمرین جنگنده‌های F-۳۵ برای مقابله با هواپیماهای روسی در اراضی اشغالی
جنگنده‌های نسل پنجم F-۳۵ آمریکا با هماهنگی هواپیماهای نسل چهارم در رزمایش «پرچم آبی » اسرائیل برای جنگ احتمالی با چین یا روسیه آموزش دیدند.

العالم-فلسطین اشغالی

جنگنده‌های نسل پنجم F-۳۵ با هماهنگی هواپیماهای نسل چهارم، تمریناتی به ویژه برای سرنگونی پدافند هوایی دشمن، نبرد هوایی و حمله به اهداف زمینی در طول رزمایش «پرچم آبی » اسرائیل انجام داده‌اند.

بنا به این گزارش، بیش از ۷۰ جنگنده از چند کشور مختلف جهان از جمله آمریکا، فرانسه، انگلیس و آلمان با کمک هواپیماهایی از جمله F-۱۶، فلاینگ فالکون، رافال ۲۰۰۰ و تایفون در این رزمایش شرکت کردند.

وبسایت «۱۹fortyfive» در ادامه گزارش داد که در یکی از مراحل رزمایش هوایی «پرچم آبی ۲۱»، این اجازه داده شد که با استفاده از حسگرهای F-۳۵ به F-۱۶، ۱۷ جنگنده از ۱۹ جنگنده دشمن منهدم شوند.

در سپتامبر گذشته، شرکت آمریکایی لاکهید مارتین از تحویل ۷۰۰ فروند هواپیمای «اف-۳۵» از همه کلاس‌ها خبر داد. در گزارشی که توسط شرکت «رند» در اکتبر ۲۰۲۰ منتشر شد، این جنگنده نسل پنجم آمریکایی به دلیل سبک بودن و نصب حسگرها روی هواپیما به عنوان تنها هواپیمای مناسب در صورت درگیری با روسیه، است.

ایسنا

0% ...

آخرین اخبار

رضایی: جنگ بعدی، ترامپ را رسواتر و بی‌آبروتر خواهد کرد


پاسخ وزارت دفاع ایران به یاوه گویی های ترامپ و نتانیاهو در مورد ایران


بروجردي: هیچ اغماضی در قبال حاکمیت خود بر تنگه هرمز نخواهیم داشت


گفت‌وگوی تلفنی وزیرامور خارجه ایران و با همتای قطری


رئیس مجلس شورای اسلامی در دیدار با وزیر کشور پاکستان: حضور آمریکا در منطقه زمینه‌ساز ناامنی است


ولایتی: تهدیدات ترامپ افتادن وی در تله راهبردی با طناب "اسرائیل" است


پزشکیان: وحدت امت اسلامی، باعث شکست مداخلات ماجراجویانه فرامنطقه‌ای است


هشدار اتحادیه اروپا نسبت به حمله نظامی آمریکا به تاسیسات انرژی ایران


سناتور سندرز: دیگر نباید بودجه‌ای برای جنگ‌های بی‌پایان آمریکا هزینه شود


غریب‌آبادی: ایران تعرض به میراث فرهنگی خود را در چارچوب مسئولیت بین‌المللی پیگیری می‌کند