ترامپ اعتراف کرد: اسرائیل 15 سال است که بر کنگره آمریکا سیطره دارد

سه شنبه 11 آبان 1400
21:49
ترامپ اعتراف کرد: اسرائیل 15 سال است که بر کنگره آمریکا سیطره دارد دومین جلسه محاکمه دونالد ترامپ رئیس جمهور سابق آمریکا به اتهام تحریک به حمله خونین به کنگره برگزار می شود.

العالم درگوشی

ترامپ در گفت و گویی رادیویی گفت که مهمترین تغییر در کنگره، انتقال قدرت از قانونگذاران هوادار اسرائیل به سیاستمداران ضد اسرائیل است، به ویژه که اسرائیل از 10 تا 15 سال گذشته بر کنگره آمریکا سیطره داشته و تاثیرش بسیار قوی بود اما امروز اوضاع برعکس شده است.

وی از الهان عمر، الکساندریا اوکاسیو کورتز و اعضای گروه قانونگذاران دموکرات پیشرو در کنگره به خاطر مواضع ضد اسرائیلی شان انتقاد کرد و گفت که این اشخاص به کنگره آمریکا سیطره یافته اند و به همین دلیل، از این به بعد اسرائیل قدرتی در کنگره ندارد، این وحشتناک است.

تیم وکیل مدافع ترامپ نیز برای تبرئه وی در دادگاه گفت که هواداران ترامپ به منظور جلوگیری از تایید پیروزی بایدن به کاپیتول حمله کردند اما اقدامشان خودجوش بوده است و سخنرانی ترامپ چند ساعت قبل از شورش، برای تشویق به سرنگون کردن حکومت آمریکا نبوده است.

اما شماری از نمایندگان مجلس آمریکا ترامپ را مسئول حمله به کاپیتول می دانند.

ترامپ اولین رئیس جمهور آمریکاست که دو بار استیضاح و بعد از ترک مقامش، محاکمه می شود.

کارشناسان می پرسند که با این اوصاف، آیا ترامپ خواهد توانست که قانونگذاران کنگره که ضد اسرائیلی هستند و بر اساس نفرت از اسرائیل، وی را محاکمه می کنند، نسبت به بی گناه بودن خود متقاعد کند یا خیر؟

0% ...

آخرین اخبار

ولایتی: تاریخ فروشی نیست


پزشکیان: تداوم محاصره دریایی غیرقابل تحمل است


قالیباف به سران ‌آمریکا درس جغرافیا می‌دهد؛ ایران محاصره‌پذیر نیست!


دعوت هیات دولت از عموم ملت شریف ایران برای شرکت در مراسم چهلم شهید لاریجانی


سناتور آمریکایی خطاب به هگست: به هیچ هدفی علیه ایران نرسیدید


مهلت 60 روز برای ترامپ، فردا به پایان میرسد


حضرتی: خلیج فارس سند تاریخی هویت ایرانی است


عراقچی خطاب به ترامپ: نام این تنگه «هرمز» است نه هیچ نام دیگری


قالیباف: ساحل‌نشینان خلیج فارس، پاسبانان تاریخی مرزهای جنوبی سرزمین‌مان هستند


پزشکیان: ناامنی در خلیج فارس نتیجه تجاوزگری آمریکا و اسرائیل است