رام‌الله؛ شورای امنیت برای جلوگیری از تشکیل کشور فلسطین، از تل‌آویو حمایت می‌کند

شنبه 22 آبان 1400
21:33
رام‌الله؛ شورای امنیت برای جلوگیری از تشکیل کشور فلسطین، از تل‌آویو حمایت می‌کند سازمان آزادی‌بخش فلسطین تأکید کرد که عدم صدور قطعنامه شورای امنیت، باعث پوشش و حمایت از رژیم صهیونیستی شده است تا بدون بازدارندگی، به شهرک‌سازی‌ ادامه دهد.

العالم - فلسطین اشغالی

سازمان آزادی‌بخش فلسطین امروز شنبه، تأکید کرد که «استانداردهای دوگانه» شورای امنیت، رژیم صهیونیستی را تشویق می کند تا پروژه‌های شهرک سازی خود را پیش ببرد.

«دفتر ملی دفاع از سرزمین و مقاومت در برابر شهرک‌سازی» که وابسته به این سازمان است، در گزارشی تصریح کرد، شورای امنیت در آخرین جلسه خود که سه‌شنبه گذشته برگزار شد، قطعنامه‌ای در محکومیت شهرک‌سازی‌های صهیونیستها تصویب نکرد.

روزنامه القدس العربی به نقل از این سازمان گزارش داد، شکست شورای امنیت با وجود وجود اجماع بین‌المللی مبنی بر اینکه شهرک‌سازی‌ها مغایر با قوانین بین‌المللی و قطعنامه‌های مربوطه شورای امنیت است، ولی این سازمان قطعنامه‌ای علیه صهیونیستها صادر نکرد.

در این گزارش آمده است، شکست مفتضحانه شورای امنیت، باعث پوشش و حمایت از رژیم صهیونیستی شده است تا بدون بازدارندگی، به شهرک‌سازی‌ ادامه دهد و بدین ترتیب، از امکان تشکیل کشور فلسطینی جلوگیری کند.

سازمان آزادیبخش تأکید کرد که ادامه محاصره شهر قدس اشغالی توسط صهیونیستها که با طرح‌های شهرک‌سازی صورت می‌گیرد، امکان دستیابی به توافق در مورد این شهر را در هر راه‌حل احتمالی در آینده محال می‌کند.

این در حالی است که «زئو الکین»، وزیر مسکن رژیم صهیونیستی اخیرا ادعا کرد که به هر طریقی برای تقویت شهرک‌ها و دوبرابر کردن تعداد شهرک نشینان در کرانه باختری تلاش خواهد کرد.

الکین به بهانه «تشکیل کمربند امنیتی شرقی» در فلسطین اشغالی، گفت که طرحی را برای ساخت ۱۵۰۰ واحد مسکونی در شهرکهای دره اردن در کرانه باختری به دولت این رژیم ارائه خواهد کرد.

در پایان گزارش سازمان آزادیبخش تأکید شد، رژیم صهیونیستی، چند روز پیش هفت هزار و ۶۶۷ دونم (هر دونم معادل ۱۰۰۰ مترمربع) از زمین‌های فلسطینی‌ها را در شرق اریحا مصادره کرد تا از آن برای شهرک‌سازی در منطقه‌ای استفاده کند که شمال و جنوب دره اردن را به هم وصل می‌کند. این منطقه معادل یک سوم مساحت کرانه باختری است.

0% ...

آخرین اخبار

شهید موسوی الگویی برای فرماندهان است


رهگیری و انهدام یک فروند پهپاد MQ9 در اهواز + فیلم


زلزله 5 ریشتری سالند خوزستان را لرزاند/ اعزام 2 تیم ارزیاب به منطقه


رژیم صهیونیستی از ترس ترور استفاده از پهپادهای شخصی را ممنوع کرد


کسب ۸ مدال جهانی توسط تیم‌های المپیاد زیست‌شناسی و شیمی ایران


بزرگداشت رهبر شهید انقلاب اسلامی توسط علما و طلاب غیر‌‌‌ایرانی برگزار شد


نیویورک تایمز جزئیات حملات ایران به پایگاه نظامیان آمریکایی در اردن را فاش کرد


سرلشکر عبداللهی: به‌هرگونه وحشی‌گری دشمن پاسخ می‌دهیم


دو پایگاه آمریکا در کویت، آماج حملات پهپاد‌های انهدامی ارتش


سناتور آمریکایی: ترامپ «باید» با ایران مذاکره کند