مقام صهیونیست: واشنگتن مخالفتی با شهرک سازی های رژیم صهیونیستی ندارد

جمعه 7 آبان 1400
18:57
مقام صهیونیست: واشنگتن مخالفتی با شهرک سازی های رژیم صهیونیستی ندارد

یک مقام نزدیک به «نفتالی بنت» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی گفت که دولت «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا از احداث شهرک‌های غیرقانونی یهودی‌نشین در کرانه باختری اشغالی جلوگیری نخواهد کرد.

العالم - فلسطین اشغالی

به گزارش آناتولی، یک مقام نزدیک به «نفتالی بنت» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی با انتشار مطلبی در روزنامه صهیونیستی تایمز اسرائیل نوشت: دولت «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا از احداث شهرک‌های غیرقانونی یهودی‌نشین در کرانه باختری اشغالی جلوگیری نخواهد کرد.

وی با ادعای اینکه آمریکا قصد دارد برای خدمت رسانی به فلسطینیان کنسولگری خود را در قدس بازگشایی کند، گفت: اما دولت بنت از دولت بایدن انتظار دارد از این طرح صرف نظر کند.

گفتنی است ۲۷ اکتبر جاری کمیته برنامه‌ریزی وزارت جنگ رژیم صهیونیستی با احداث ۳ هزار و ۱۴۴ منزل مسکونی غیرقانونی در کرانه باختری موافقت کرد.

با این تصمیم، رژیم صهیونیستی برای نخستین بار از زمان ریاست جمهوری جو بایدن، اقدام به ساخت مسکن‌های غیرقانونی کرده است.

این درحالی است که ۱۳ شهرک غیرقانونی یهودی در قدس شرقی و ۲۵۳ شهرک در کرانه باختری وجود دارد که بیش از ۶۶۰ هزار یهودی در آن ساکن هستند. بر اساس قوانین بین‌المللی، تمامی شهرک‌های یهودی‌نشین در سرزمین‌های اشغالی فلسطین غیرقانونی محسوب می‌شوند.

مهر

0% ...

آخرین اخبار

عیادت حجت‌ الاسلام مروی به نمایندگی از رهبر انقلاب از حجت الاسلام راشد یزدی


تهران تعیین کننده قوانین مذاکره است .. یا پایبندی آمریکا یا پاسخ سخت + فیلم


تحریم‌های جدید آمریکا علیه حزب‌ الله


تجدید بیعت مردم با امام خامنه‌ ای (قدس سره)+ فیلم


گوترش: شرایط زندگی در غزه وحشتناک است


داروی ایرانی پوکی استخوان مجوز اروپا گرفت


دیوارنگاره ها در ایران؛ از معنا کردن شهادت تا الگوبرداری از حماسه حسینی (ع)


اظهارات سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه پس از بازدید از نمایشگاه اشیا به جا مانده از شهدای ناو دنا


امیر جهانشاهی: استقرار نیروهای واکنش سریع در مرزها تهدید تجاوز زمینی دشمن را خنثی کرد


نامزد نخست وزیری بریتانیا متعهد به تغییرات اساسی در اختیارات خود شد + فیلم