گفت‌وگوی وزیران خارجه مصر و امارات درباره تحولات سوریه و یمن

دوشنبه 24 آبان 1400
09:46
گفت‌وگوی وزیران خارجه مصر و امارات درباره تحولات سوریه و یمن وزیران امور خارجه امارات متحده عربی و مصر در نشستی درباره پرونده سوریه، لیبی، سودان و یمن گفت و گو و تبادل نظر کردند.

العالم ـ امارات

خبرگزاری دولتی امارات (وام ) گزارش داد، «عبدالله بن زاید آل نهیان»، وزیر امور خارجه امارات و «سامح شکری» همتای مصری وی در نشستی در امارات در باره چندین موضوع از جمله بحران سوریه گفت وگو کردند.

وزارت امور خارجه مصر اعلام کرد که دو وزیر در حاشیه دوازدهمین نشست مجمع سالانه جزیره «صیر بنی یاس» که توسط وزارت امور خارجه امارات برگزار شده دیدار کردند.

این جزیره در ۱۷۰ کیلومتری جنوب غرب ابوظبی، پایتخت امارات متحده عربی، ۱۷٫۵ کیلومتر طول و ۹ کیلومتر عرض دارد و بزرگ‌ترین جزیره طبیعی امارات متحده عربی است.

«احمد حافظ»، سخنگوی وزارت امور خارجه مصر گفت که سامح شکری در این دیدار بر گسترش پیوندهای ریشه دار دو کشور در همه بخش ها تاکید کرد.

وی افزود که وزیر امور خارجه مصر با تشریح شاخص ها و ظرفیت های اقتصادی و محیط امن کشورش خواستار سرمایه گذاری و مشارکت امارات متحده عربی در پروژه های بزرگ مصر شده است.

سخنگوی وزارت امور خارجه مصر همچنین اظهار کرد که وزیران امور خارجه دو کشور در باره تحولات جهان عرب از جمله در لیبی، سوریه، یمن و سودان گفت و گو و راه های تقویت امنیت ملی کشورهای عربی در مواجهه با چالش‌های روزافزون در فضای منطقه‌ای و بین‌المللی را بررسی کردند.

حافظ گفت که شکری بر موضع ثابت مصر در حمایت از امنیت و ثبات کشورهای حوزه خلیج فارس و پیوند متقابل و نزدیک امنیت ملی مصر با امنیت کشورهای حوزه خلیج فارس تاکید کرد.

عبدالله بن زاید آل نهیان نیز با ابراز خرسندی از روابط تاریخی و راهبردی دو کشور، گفت که امارات از توسعه و رونق اقتصادی و از هر موضوعی که منجر به تقویت امنیت ملی دو کشور شود، حمایت می کند.

به گزارش ایرنا، گفت و گوی عبدالله بن زاید آل نهیان با همتای مصری وی در باره پرونده سوریه در حالی است که با شروع بحران سوریه در اسفند سال ۱۳۸۹ (۲۰۱۱)، دولت امارات نیز همچون رژیم سعودی، قطر و شماری دیگر از کشورهای غربی – عربی در صف حامیان اصلی تروریست ها قرار گرفت، اما با اسارت یکی از مقامات عالی رتبه امنیتی امارات در سوریه در اوایل بحران این کشور و معامله او با رژیم امارات، ابوظبی دست از حمایت علنی و مالی تروریست ها کشید و در ادامه نیز سعی کرد خود را زیاد درگیر بحران سوریه نکند.

کارشناسان مسایل منطقه معتقدند که پس از توافق سازش میان بحرین و امارات با رژیم صهیونیستی در ۲۵ شهریور ماه سال گذشته (۱۳۹۹)، امارات عملا به دلال رابطه میان کشورهای عربی و تل آویو تبدیل شده است که هدف از آن تامین امنیت رژیم صهیونیستی با حل شدن اختلافات میان کشورهای عربی با تل آویو و همچنین دستیابی امارات به هژمونی عربی (قدرت برتر) می باشد، اقدامی که در رقابت با مصر، عربستان و قطر صورت می گیرد.

0% ...

آخرین اخبار

پرچم فلسطین در جشن قهرمانی اسپانیا به اهتزاز درآمد + فیلم


بقائی: هیچ ادعای سیاسی یا نظامی رنج مردم و تخریب زیرساخت‌های غیرنظامی را توجیه نمی‌کند


هواپیما‌های بزرگ ترابری آمریکا هدف قرار گرفتند


شهادت امام جمعه مسجد علی بن ابی‌طالب(ع) میرجاوه در حمله تروریستی افراد مسلح ناشناس


روسیه: آمریکا حمله به تاسیسات اتمی ایران را متوقف کند


یحیی سریع؛ مهندس جنگ روانی یمن و نماد اقتدار رسانه‌ای در جبهه مقاومت


واکنش روسیه به حضور نظامی آمریکا در منطقه


تقدیر سپاه از مردم اردن برای افشای محل استقرار نیروهای آمریکایی


آژیر خطر دوباره در بحرین فعال شد


سرزمین کویت نباید محل امنی برای ارتش تروریستی باشد