واکنش مسکو به طرح پیشنهادی نمایندگان کنگره آمریکا درباره انتخابات سال ۲۰۲۴ روسیه

جمعه 28 آبان 1400
21:24
واکنش مسکو به طرح پیشنهادی نمایندگان کنگره آمریکا درباره انتخابات سال ۲۰۲۴ روسیه سفارت روسیه در آمریکا با انتشار توییتی درخصوص طرح پیشنهادی نمایندگان کنگره آمریکا درباره انتخابات سال ۲۰۲۴ روسیه، طرح مذکور را محکوم به شکست خواند.

العالم - اروپا

به گزارش تاس، سفارت روسیه در واشنگتن امروز جمعه نسبت به طرح پیشنهادی نمایندگان کنگره آمریکا مبنی بر به رسمیت نشناختن انتخابات سال ۲۰۲۴ روسیه در صورت نامزدی «ولادیمیر پوتین»، واکنش نشان داد.

سفارت خانه مزبور اعلام کرد تلاش برخی قانونگذاران آمریکا در به کارگیری علنی روسیه هراسی برای تبلیغات خود، محکوم به شکست است. اعضای کنگره آمریکا به جای تلاش برای مداخله در امور داخلی روسیه، باید مراقب اوضاع کشور خود باشند.

«دیمیتری پسکوف» سخنگوی کاخ کرملین نیز امروز با اشاره به همین مطلب گفت پیشنهاد نمایندگان کنگره آمریکا برای به رسمیت نشناختن پوتین در انتخابات ۲۰۲۴، نشان دهنده این است که آمریکا رسما در امور دیگر کشورها دخالت می کند.

ولادیمیر جباروف معاون اول رئیس کمیته امور خارجی شورای فدراسیون روسیه نیز با واکنش نسبت به این موضوع گفت: من مطمئن هستم که این سند تصویب نخواهد شد. اما اگر این قطعنامه تصویب شود، منجر به قطع روابط روسیه و آمریکا خواهد شد.

پیشتر و در همین رابطه «استیو کوهن» و «جو ویلسون» نمایندگان کنگره آمریکا پیشنهادی را برای عدم به رسمیت شناختن ولادیمیر پوتین رئیس جمهور کنونی روسیه به عنوان رئیس دولت این کشور در صورت تصمیم وی برای نامزدی در انتخابات سال ۲۰۲۴، به مجلس نمایندگان کنگره ارائه کردند.

مسکو پیشتر نیز هر گونه بحث در مورد شرایط نامزدی احتمالی پوتین برای دور بعدی انتخابات ریاست جمهوری روسیه توسط سیاستمداران و مقامات آمریکایی را دخالت در امور داخلی این کشور خوانده بود.

مهر

0% ...

آخرین اخبار

کمیته‌های مقاومت فلسطین: جنایات صهیونیست‌ها تلاشی برای تحمیل واقعیت‌ های جدید است


ادامه رایزنی‌ عراقچی با وزیران امور خارجه عربستان و پاکستان


وزیران خارجه ایران و عراق تلفنی گفت وگو کردند


رسانه عبری: ایران به نقطه ضعف ترامپ پی برده است


پزشکیان: امضای تفاهم‌نامه حاصل خرد جمعی اعضای شعام بود


رسانه صهیونیستی: اعراب دیگر به سامانه‌های آمریکایی اعتماد ندارند


بازگشت پیکر دریانورد جان‌باخته و خدمه کشتی تجاری «آنا» به میهن اسلامی


یک سوم آمریکایی‌ها معتقدند اسرائیل در غزه مرتکب نسل‌کشی شده است


گفت وگوی تلفنی وزیر خارجه عربستان با همتایان قطری و اردنی خود درباره کاهش تنش‌های منطقه‌ای


وزیران خارجه ایران و عربستان درباره تحولات منطقه گفت وگو کردند