یک کشته و ۳ زخمی در اثر حمله داعش به نظامیان عراقی

سه شنبه 2 آذر 1400
11:15
یک کشته و ۳ زخمی در اثر حمله داعش به نظامیان عراقی منابع عراقی اعلام کردند که در حمله گروه تروریستی «داعش» به منطقه ای در استان «دیاله» چهار نظامی این کشور کشته یا زخمی شدند.

العالم - عراق

عناصر داعش روز گذشته (دوشنبه) به منطقه ای در جنوب شهر «بعقوبه» مرکز استان دیاله ( واقع در شرق عراق) حمله کردند که یک کشته و سه زخمی برجا گذاشت.

در همین پیوند، یک مقام امنیتی در استان دیاله به تارنمای شبکه خبری «العهد نیوز» گفت که در حمله داعش به جنوب بعقوبه یک سرباز ارتش کشته و سه نظامی دیگر زخمی شدند.

وی افزود که عناصر داعش با سلاح های تک تیرانداز به یکی از پاسگاه های لشکر اول ارتش عراق در روستای «ابراهیم» در ۹ کیلومتری جنوب بعقوبه حمله کردند.

این مقام محلی افزود که در تبادل آتش میان تروریست ها و نیروهای ارتش یک نظامی جان باخت و سه نفر دیگر زخمی شدند.

با وجود شکست داعش در سال ۲۰۱۷ و پیروزی عراق بر این گروه تروریستی پس از ۳.۵ سال نبرد، بقایای داعش هنوز هم در برخی استان ها مشغول تحرک و عملیات تروریستی هستند.

استان های دیاله، صلاح الدین، بغداد، کرکوک، نینوا و الانبار از مناطق اصلی تحرکات داعش در عراق به شمار می رود و تروریست ها هر از گاهی در این مناطق به عملیات علیه نیروهای امنیتی و شهروندان غیر نظامی دست می زنند.

0% ...

آخرین اخبار

شوک بحران انرژی به شرکت‌های بین‌المللی هواپیمایی


اخطار قرارگاه خاتم الانبیا به آمریکا درمورد حمله به زیرساخت های انرژی کشورمان


لوکاشنکو: حمله کنندگان به ایران به هیچ کدام از اهداف خود نرسیدند


تقدیر گردان‌های القسام از حملات ایران به اراضی اشغالی در روز جهانی قدس


آئین روز جهانی قدس در دانمارک برگزار شد


روز جهانی قدس در نیویورک و طنین فریاد حمایت از ایران و فلسطین


اعلام زمان مراسم تشییع شهید امیر سرلشکر خلبان عزیز نصیرزاده


اصابت حمله موشكي ايران به ٥ هواپيماي سوخت رسان امريكا در عربستان


موج ۴۸ عملیات وعده صادق ۴ با رمز مبارک یا قمربنی هاشم (ع)


جلالی: زمان نقش‌آفرینی بریکس و شانگهای در توقف تجاوز به ایران فرارسیده است