دیدار وزیر جنگ رژیم صهیونیستی با وزیر دفاع مغرب

چهارشنبه 3 آذر 1400
16:11
دیدار وزیر جنگ رژیم صهیونیستی با وزیر دفاع مغرب وزیر جنگ رژیم صهیونیستی با وزیر دفاع مغرب در رباط دیدار کرد.

العالم - فلسطین اشغالی

به گزارش العالم به نقل از رویترز، بنی گانتس -- وزیر جنگ رژیم صهیونیستی -- با سفر به رباط با عبداللطیف لودیی -- وزیر دفاع مغرب -- دیدار و گفت‌وگو کرد.

اسرائیل و مغرب سال گذشته و به تبعیت از درخواست‌های دولت آمریکا روابط خود را به حالت عادی درآوردند. هدف از سفر گانتس به رباط، رسمیت‌بخشی به همکاری‌های امنیتی رژیم صهیونیستی و مغرب عنوان شده است.

سفر گانتس به مغرب نخستین سفر یک وزیر جنگ رژیم صهیونیستی به کشورهای عرب منطقه محسوب می‌شود که عادی‌سازی روابط با اسرائیل را در دستور کار خود قرار داده اند.

انتظار می‌رود در این سفر یک تفاهمنامه همکاری میان گانتس و لودیی به امضا برسد. اسرائیل می‌کوشد بر مبنای این تفاهمنامه، فروش سلاح به مغرب را تضمین کند.

0% ...

آخرین اخبار

عراقچی: «پروژه آزادی» آمریکا در تنگه هرمز «پروژه بن‌بست» است


ایران: مصون نگه داشتن متجاوزان، واقعیات حقوقی را تغییر نخواهد داد 


گزارش عراقچی به کمیسیون امنیت ملی مجلس درمورد تحولات مذاکرات ایران - آمریکا


توهم ۴۷ ساله واشنگتن؛ «گلوله جادویی» که ایران را به زانو درنیاورد


مجری مشهور آمریکا: تصمیم ترامپ به جنگ علیه ایران "احمقانه‌ترین تصمیم تاریخ" است


سپاه پاسداران ادعای آمریکا در مورد عبور از تنگه هرمز را تکذیب کرد


وزیر خارجه کشورمان با همتای ترکمنستانی خود گفتگو کرد


گفتگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و الجزایر


نمایندگان مجلس: رهنمودهای رهبری،فصل‌الخطاب است


نبیه بری خط قرمز لبنان برای مذاکره با "اسرائیل" را اعلام کرد