طرح داعش برای انفجار تروریستی در سامراء

سه شنبه 9 آذر 1400
22:58
طرح داعش برای انفجار تروریستی در سامراء
یک منبع امنیتی عراقی خبر داد که عناصر داعش قصد دارند در شهر سامراء عملیات تروریستی انجام دهند.

العالم - عراق

یک منبع امنیتی شامگاه امروز سه‌شنبه خبر داد که گروه تروریستی داعش قصد دارد عملیاتی در شهر سامراء عراق انجام دهد.

پایگاه خبری بغداد الیوم به نقل از این منبع گزارش داد، اطلاعاتی به دست نیروهای عراقی رسیده است مبنی بر اینکه عناصر داعش قصد دارند عملیات تروریستی انجام دهند.

به گفته این منبع، هدف از این عملیات، هدف قرار دادن مرقد امامین عسکریین، بازارهای سامراء و تجمعات این شهر است.

منبع مذکور خاطر نشان کرد، قرار است این عملیات با یک خودروی بمب‌گذاری شده انجام گیرد که از منطقه «الاسحاقی» حرکت خواهد کرد.

در همین ارتباط، مرکز اطلاع رسانی سازمان الحشد الشعبی اخیرا اعلام کرد که یک تروریست داعشی را به هلاکت رسانده و شش مخفیگاه این گروهک تروریستی را در جنوب شهر سامراء منهدم کرده است.

این مرکز در بیانیه‌ای گفت: واحدی از نیروهای تیپ۴۱ الحشد الشعبی با همکاری نیروهای امنیتی به پیگرد عناصر داعش در منطقه السراء در ناحیه یثرب ادامه دادند و توانستند بیش از شش مخفیگاه را منهدم و یکی از تروریست‌ها رابه هلاکت رسانده و یکی دیگر را هم زخمی کنند.

بر اساس این بیانیه، نیروهای الحشد الشعبی همچنین یک کمربند انفجاری و چندین بمب دستی متعلق به تروریست‌ها را در این عملیات کشف و ضبط کردند و عملیات همچنان ادامه دارد.

سامراء در استان صلاح‌الدین به مرکزیت تکریت در ۱۷۵ کیلومتری بغداد است. مرقدهای مطهر امام هادی (ع) و امام حسن عسکری (ع) در سامراء قرار دارد.

از زمان آزادسازی شهر موصل در ژوئن ۲۰۱۷ و پایان خلافت ادعای داعش، بسیاری از عناصر تروریستی با فرار از شهر در مناطق بیابانی و کوهستانی عراق مخفی شده و هسته‌های کوچک را تشکیل داده‌اند و گاهی به نیروهای نظامی و غیرنظامیان حمله می‌کنند. تاکنون دهها عملیات پاکسازی در استان‌های مختلف عراق صورت گرفته و این عملیات‌ها همچنان ادامه دارد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

جاکارتا آزادی سرنشینان ناوگان کمک به غزه را خواستار شد


تشکیل کارگروه ویژه اقتصاد دیجیتال در هیئت مقررات‌زدایی


حمله هوایی و توپخانه‌ای به مناطقی از جنوب لبنان


هشدار فرمانده قرارگاه خاتم؛ خطا کنید کوبنده پاسخ می‌دهیم


سازمان ملل: خواستار اطمینان از رسیدن ایران و آمریکا به توافق هستیم


پزشکیان: ایران با عزت، اقتدار و حفظ حقوق ملت وارد گفت‌ وگو می‌شود


تکرار تهدیدات و زیاده ‌خواهی‌های ترامپ در قبال ایران


تأکید رهبر انصارالله بر تحریم اقتصادی و سیاسی دشمنان امت اسلامی


جزئیات حملات امروز حزب‌الله علیه رژیم صهیونیستی


تشدید تنش در جولان اشغالی به دنبال ازسرگیری پروژه توربین‌های بادی اسراییل