عملیات ضد صهیونیستی در قدس اشغالی+ ویدیو

چهارشنبه 17 آذر 1400
09:54
پلیس رژیم صهیونیستی از زخمی شدن یک شهرک‌نشین به ضرب چاقو در محله "شیخ جراح" در قدس اشغالی خبر داد.

العالم- فلسطین اشغالی

خبرنگار العالم در قدس صبح امروز (چهارشنبه) گزارش داد، یک شهرک‌نشین در حمله با سلاح سرد (چاقو) فردی در محله شیخ جراح، که هنوز هویتش مشخص نشده، دچار حراحت شدیدی شده است.

نیروهای پلیس رژیم اشغالگر به منظور شناسایی و تعقیب مجری این عملیات، در سرتاسر این شهر مستقر شده‌اند.

برخی منابع اعلام کردند که مجری این عملیات یک زن است که از محل حادثه فرار کرده است. در همین راستا، روزنامه "معاریو" نوشته که یک دختر 15 ساله مجری عملیات حمله با چاقو در محله شیخ جراح است.
کانال 14 تلویزیون عبری‌زبان وضعیت شهرک‌نشین 30 ساله ای که در این عملیات مجروح شده، را وخیم توصیف کرد.

منابع فلسطینی گزارش دادند که رژیم اشغالگر اعلام کرده، مجری عملیات قدس را دستگیر کرده است.

در همین حال خضر شاهین خبرنگار شبکه خبری العالم در فلسطین گزارش داد که صهیونیست ها مجری عملیات قدس را در داخل مدرسه اش در محله شیخ جراح دستگیر کردند.

عملیات قدس

0% ...

آخرین اخبار

تجهیزات پیشرفته‌ای به ارتش الحاق می‌شود


ادعای حمایت آمریکایی‌ها از حقوق‌بشر مضحک است


سودان در آستانه بزرگترین فاجعه انسانی/ الابیض، کانون درگیری + فیلم


عراقچی وارد بغداد شد/ در محل شهادت شهیدان قاسم سلیمانی و مهدی المهندس


ایران از جام جهانی ۲۰۲۶ کنار رفت


ارزش ماه محرم در دیدگاه رهبر شهید انقلاب


اوج گرفتن جنگ روسیه و اوکراین در سایه بن بست سیاسی


بیانیه وزارت امور خارجه درباره نقض مجدد تفاهم خاتمه جنگ توسط آمریکا در بامداد ۷ تیر ۱۴۰۵


عراقچی عازم عراق شد


بیانیه اعضای مجلس خبرگان درباره تحولات اخیر و مذاکرات