وزارت اطلاعات اعلام کرد؛

دستگیری ۵ اخلالگر شاخص بازار ارز تهران

پنج‌شنبه 18 آذر 1400
17:32
دستگیری ۵ اخلالگر شاخص بازار ارز تهران روابط عمومی وزارت اطلاعات اعلام کرد: با اقدامات اطلاعاتی و عملیاتی در معاونت اقتصادی ۵ اخلالگر شاخص بازار ارز تهران دستگیر شدند.

العالم - ایران

به نقل از روابط عمومی وزارت اطلاعات، در ادامه طرح برخورد با فعالان غیرمجاز ارزی، سربازان گمنام امام زمان (عج) در معاونت اقتصادی، ضمن اشراف بر روی شبکه گسترده فعالان غیرمجاز ارزی کشور و فضای غیررسمی معاملات ارز، ۵ اخلالگر شاخص و تأثیرگذار بازار ارز تهران را شناسایی و دستگیر کردند.

براساس این گزارش، پیش از این نیز، به دنبال اجرای طرح برخورد با فعالان غیرمجاز ارزی اطلاع‌رسانی شد؛ همه حساب‌های بانکی بیش از ۷۰۰ نفر از فعالان غیر مجاز ارزی در سطح کشور شناسایی و مسدود شد که ادامه این روند در چند روز اخیر، مسدود کردن حساب‌های بانکی فعالان غیر مجاز ارزی به ۸۴۱ نفر افزایش پیدا کرده است.

وزارت اطلاعات در اطلاعیه خود ضمن هشدار به هرگونه فعالیت غیرمجاز در بازار ارز، به مردم ایران اطمینان خاطر می‌دهد که اجازه سوداگری و سوءاستفاده در فضای غیررسمی معاملات را نخواهد داد و از هیچ تلاشی برای حفظ آرامش بازار ارز دریغ نخواهد.

مهر

0% ...

آخرین اخبار

تاکید رئیس دیوان عالی پاکستان بر توسعه روابط دوستانه و همکاری‌های قضایی با ایران


تداوم اقدامات خصمانه آمریکا علیه گروه‌های مقاومت؛ تحریم ۹ فرد در لبنان


اطلاعات سپاه: غلط بودن فرضیات کاخ سفید درباره ایران اثبات شد


همه کلاس‌های دانشجویان تحصیلات تکمیلی حضوری شد


رایزنی وزرای امور خارجه ایران و اتریش


واکنش پکن به اعمال تحریم‌های اروپا علیه شرکت‌های چینی


تجاوز آمریکا به ایران و پیامد آن برای هند/ توقف اعزام کشتی‌های جدید به خلیج فارس


آلمان به دنبال پایان جنگ علیه ایران/ محوریت دیپلماسی عربی پس از شکست استراتژی واشنگتن


عبور ۳۱ فروند کشتی با هماهنگی نیروی دریایی سپاه از تنگه هرمز


امروز در کنگره آمریکا/ رای‌گیری برای الزام ترامپ به خروج از جنگ علیه ایران