روسیه: علت اصلی مشکلات برجام، رویکرد آمریکا است نه ایران

چهارشنبه 24 آذر 1400
03:37
روسیه: علت اصلی مشکلات برجام، رویکرد آمریکا است نه ایران معاون اول نماینده دائم روسیه در سازمان ملل شامگاه سه شنبه در نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد گفت که علت اصلی مشکلات کنونی مربوط به توافق هسته‌ای با ایران در رویکرد آمریکا نهفته است.

العالم-اروپا

«دیمیتری پولانسکی» معاون اول نماینده دائم روسیه در سازمان ملل دیشب در سخنانی در نشست شورای امنیت سازمان ملل علت اصلی مشکلات کنونی مربوط به برجام را رویکرد آمریکا دانست و گفت که رویکرد واشنگتن مسب اصلی این مشکلات است نه اقدامات تهران.

وی افزود: ما اظهارات مبنی بر منسوخ شدن برجام و نیاز به به روز رسانی و گسترش آن را خطرناک و غیرمسئولانه می دانیم. این توافق جامع به دقت تنظیم شده است و باید به طور کامل و بدون حذف و اضافات اجرا شود.

پولانسکی تصریح کرد: ما همچنین نمی‌توانیم با ادعای فقدان پویایی توافق برجام به دلیل پیشروی کُند مذاکرات وین موافقت کنیم. در حال حاضر هیچ جایگزینی برای برجام وجود ندارد.

وی ادامه داد: بیایید واقع‌بین باشیم و فراموش نکنیم که دلیل اصلی همه مشکلات کنونی مربوط به توافق هسته‌ای در رویکرد آمریکا نهفته است.

معاون اول نماینده دائم روسیه در سازمان ملل اشاره کرد که روسیه از کشورها می‌خواهد از اعمال هرگونه فشار بر پیشرفت مذاکرات وین برای احیای توافق هسته‌ای خودداری کنند.

تسنيم

0% ...

آخرین اخبار

انتقاد سفیر ایران در مسکو از ۱۶۸ روز سکوت سازمان‌های بین‌المللی در قبال جنایت میناب


 ۶ کشته بر اثر تیراندازی در میشیگان آمریکا


هشدار حماس در مورد واگذاری اختیارات اجرائی به پلیس رژیم صهیونیستی و الحاق کرانه باختری


«عرب ۴۸»: حماس تا چند روز آینده رهبر خود را در غزه انتخاب می کند


روزنامه صهیونیستی:‌ پیشرفت ایران در تولید موشک مقامات اسرائیلی را حیرت زده کرده است


شرکت اماراتی مدعی هدف قرار گرفتن یک کشتی خود در تنگه هرمز شد


ادعای ترامپ درمورد آزادی مبلغ آمریکایی ربوده‌شده در نیجر


زلزله عظیم ۷.۶ ریشتری اندونزی را لرزاند


تنگه هرمز ایرانی است و با فرمان ایران باز و بسته خواهد شد


عراقچی: تصمیمی برای ازسرگیری مذاکرات با آمریکا گرفته نشده است/ یادداشت تفاهم برای «خاتمه جنگ» بود نه آتش بس