نماینده سعودی: ریاض مذاکرات وین را به دقت دنبال می‌کند؛ ایران تعلل نکند

شنبه 27 آذر 1400
10:31
نماینده سعودی: ریاض مذاکرات وین را به دقت دنبال می‌کند؛ ایران تعلل نکند نماینده عربستان سعودی در سازمان‌های بین‌المللی مستقر در وین ضمن اعلام اینکه ریاض مذاکرات کنونی در وین را از نزدیک زیر نظر دارد، مدعی شد، ایران باید بداند گذشت زمان به نفعش نیست و نباید تعلل کند.

العالم - عربستان سعودی

«عبدالله بن خالد بن سلطان» نماینده عربستان سعودی در سازمان‌های بین‌المللی مستقر در وین در صفحه توییتر خود نوشت، ریاض از نزدیک مذاکرات وین برای احیای برجام و نتایجی را که تا کنون در نشست‌ها حاصل شده، دنبال می‌کند.

وی در ادامه مدعی شد: طرف‌های مربوطه بر تمایل خود مبنی بر مقابله با تشدید تنش از طرف ایران به منظور حصول راه‌حل‌های فراگیر تأکید کرده‌اند.

عبدالله بن خالد ادامه داد: ما در حالی که از تلاش‌های رافائل گروسی حمایت می‌کنیم و در کنار وی هستیم از جامعه بین‌الملل می‌خواهیم به منظور توانمندسازی آژانس برای نظارت و راستی‌آزمایی فعالیت‌های هسته‌ای ایران به نحوی که تضمین‌های لازم درباره برنامه‌ هسته‌ای‌اش را فراهم کند، به نقش خود عمل کند و از این تلاش‌ها حمایت نماید.

وی در ادامه ادعای خود افزود: از ایران می‌خواهیم که دست از تعلل بردارد و بداند که (گذشت) زمان به نفعش نیست. ایران را به لزوم توقف تشدید و تخلفات در برنامه هسته‌ای و تهدید نظام عدم اشاعه و پاسخگویی به مطالبات جامعه بین‌المللی که ثبات و شکوفایی را برای منطقه و تمام جهان به همراه خواهد داشت، فرا می‌خوانیم.

دور جدید مذاکرات در دولت جدید ایران (دولت سیزدهم) دوشنبه هشتم آذر ماه با برگزاری نشست افتتاحیه کمیسیون مشترک برجام آغاز و در نهایت چهارشنبه شب دهم آذر ماه هیأت ایرانی دو سند به طرف مقابل ارائه کرد شامل رفع تحریم‌ها و موضوعات هسته‌ای.

در پی درخواست طرف اروپایی برای مشورت با پایتخت‌ها تنفسی در این مذاکرات ایجاد و دوباره روز (پنجشنبه) ۱۸ آذر ماه با برگزاری نشست افتتاحیه کمیسیون مشترک برجام این مذاکرات از سر گرفته شد که در هفته گذشته در وین در جریان بود.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

هشدار مجدد عراقچی به آمریکا: اگر می خواهید در امان باشید بهتر است منطقه ما را ترک کنید


ترامپ تجاوز دوباره به ایران را تایید کرد


قیمت نفت پس از حمله آمریکا به ایران افزایش یافت و به ۹۲.۳۰ دلار در هر بشکه رسید.


سنتکام اعلام کرد در واکنش به سرنگونی یک فروند بالگرد آپاچی، حملات تجاوزکارانه‌ای را به چند نقطه در جنوب ایران انجام داده است


ترامپ مدعی شد ایالات متحده در واکنش به حمله ادعایی ایران به بالگرد آمریکایی، حملاتی را به ایران انجام داده‌ است.


قالیباف: ما زبان دیپلماسی را ترجیح می‌دهیم


بقائی: یک عملیات پرچم دروغین، مبنایی برای یک معامله سودآور شد


خدمت‌رسانی با کیفیت، عدالت و بهره‌وری باید در متن اداره کشور قرار گیرد


یا ماهیگیری یا مرگ؛ ماهیگیران غزه در دریایی از آتش!


روزنامه عبری پرده از خسارت های رژیم صهیونیستی ظرف 12 ساعت از حمله ایران