بنیامین نتانیاهو قرنطینه شد

شنبه 27 آذر 1400
10:30
بنیامین نتانیاهو قرنطینه شد
رسانه‌های رژیم صهیونیستی گزارش دادند، نخست‌وزیر سابق این رژیم به دلیل مراوده با یک فرد مبتلا به ویروس کرونا قرنطینه شد.

العالم _ فلسطین اشغالی

بنیامین نتانیاهو روز جمعه (دیروز) بعد از حضور در پارلمان رژیم صهیونیستی به قرنطینه رفت.

رسانه‌های رژیم صهیونیستی از قبیل روزنامه «یدیعوت آحارونوت» خبر دادند، سخنگوی بنیامین نتانیاهو رهبر اپوزیسیون این رژیم از قرنطینه شدن او از بیم ابتلا به ویروس کرونا خبر داد.

طبق این گزارش‌ها، نخست‌وزیر سابق رژیم صهیونیستی روز جمعه (دیروز) در یک جلسه تمرینی ورزشی در «کنست» (پارلمان این رژیم) شرکت کرده بود.

گفته شده که ابتلای مربی این تمرین در پارلمان رژیم صهیونیستی به ویروس کرونا تایید شد و به دنبال آن، نتانیاهو به دلیل مراوده با این فرد به قرنطینه رفته است.

بنا بر اعلام پارلمان رژیم صهیونیستی، چهار نفر از پرسنل پارلمان به ویروس کرونا مبتلا شدند که نوع کرونای یکی از آنها، «اومیکرون» بوده است.

طبق گزارش‌ها، از نتانیاهو و ۱۳۰ تن دیگر از حاضران جلسه تمرینی روز گذشته در پارلمان رژیم صهیونیستی خواسته شده که خود را قرنطینه کنند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

اولیانوف: درخواست آمریکا برای نابودی تاسیسات هسته‌ای ایران با ان‌پی‌تی در تضاد است


تقدیر پزشکیان از مواضع آیت‌الله سیستانی


اصرار انگلیس بر رویکرد نسنجیده علیه ایران؛ ۱۲ شخص و نهاد به بهانه‌های امنیتی تحریم شدند


غنی‌سازی قابل مذاکره نیست و حفاظت از دارایی‌های هسته‌ای پیش‌بینی شده است


حماس: گزارش‌های اسرائیل درباره توان نظامی مقاومت، مقدمه تشدید حملات به غزه است


تشدید تحریم‌های اروپا علیه شهرک‌نشینان صهیونیست


رایزنی وزرای خارجه پاکستان و عربستان درباره تنگه هرمز و تعاملات دیپلماتیک ایران-آمریکا


تیراندازی به نیروهای ارتش سوریه در الحسکه ۲ کشته برجای گذاشت


پاسخ سفارت ایران در لندن به اتهام پراکنی ترامپ


دبیرکل سازمان ملل: کاهش تنش در تنگه هرمز، فوری و ضروری است