واکنش چین به تحریم های جدید آمریکا علیه شرکت های سین‌کیانگ

شنبه 27 آذر 1400
15:55
واکنش چین به تحریم های جدید آمریکا علیه شرکت های سین‌کیانگ چین با ابراز تاسف از تحریم‌های جدید آمریکا برای ۸ شرکت گروه سین جیانگ، آن را عاملی در جهت تضعیف اقتصاد جهانی و تجارت میان ۲ کشور عنوان کرد.

العالم ـ آسیا

بنابر گزارش «شین‌هوا»، سخنگوی وزارت تجارت و بازرگانی چین در مصاحبه ای گفت: «این نخستین بار نیست که دولت آمریکا به بهانه های کذب از جمله امنیت ملی یا نقض حقوق بشر در اقتصاد چین دخالت می کند و برای کالاهای سین‌جیانگ تحریم وضع می کند تا صادرات و سرمایه گذاری ما را کنترل کند.»

او در ادامه به شدت از آمریکا انتقاد و این کشور را ترغیب کرد تا به سرعت انجام این کار اشتباه را متوقف کند.

هفته گذشته دولت آمریکا تحریم های جدیدی علیه چین به دلیل نقض حقوق کارگران و اقلیت ها در این کشور اعمال کرد.

وزارت خزانه داری آمریکا همچنین بزرگ ترین کارخانه تولید پهپاد «دی اج آی» و ۷ شرکت چینی دیگر را در فهرست سیاه قرار داد. بدین ترتیب آمریکایی ها دیگر قادر به خرید و فروش با این شرکت ها نخواهند بود.

«سین‌جیانگ» منطقه غنی منابع معدنی می باشد که به لحاظ محصولات کشاورزی و کارخانه هایش حائز اهمیت است.

بدین ترتیب چین نیز اعلام کرده است که برای حمایت از حق حاکمیت ملی خود درباره حقوق مشروع و قانونی و منافع شرکت های چینی دست به اقدام متقابل در برابر آمریکا خواهد زد.

0% ...

آخرین اخبار

دیدار غریب آبادی با معاون وزیر خارجه نروژ ، سفیر فرانسه و رئیس بانک بریکس


ترامپ با تکرار لفاظی‌ها، پیشنهاد ایران را غیرقابل پذیرش خواند


ولایتی خطاب به ترامپ: شما را در «میدان» شکست دادیم؛ گمان نکن پیروزِ دیپلماسی خواهی شد


تأکید عراق بر مخالفت با استفاده از خاک این کشور علیه همسایگان


سفیر ایران در آیمو : اقدام آمریکا علیه دو نفتکش حامل خدمه ایرانی غیرقانونی است


لیبرمن: پهپادهای حزب‌الله، سربازان ما را به «اردک‌هایی در میدان تیر» تبدیل کردند


رایزنی فرستاده شخصی گوترش در پاکستان درباره روند دیپلماسی در منطقه


مظنون تیراندازی مراسم کاخ سفید اتهام تلاش برای ترور ترامپ را رد کرد


ابتلای شهروندان آمریکایی و فرانسوی به هانتاویروس


اولیانوف: درخواست آمریکا برای نابودی تاسیسات هسته‌ای ایران با ان‌پی‌تی در تضاد است