برای دو روز متوالی؛

«نورسلطان» میزبان نشست آستانه است

سه شنبه 30 آذر 1400
10:10
«نورسلطان» میزبان نشست آستانه است پایتخت قزاقستان ظرف امروز و فردا میزبان نشست آستانه با حضور کشورهای حافظ آتش بس سوریه، نمایندگان دمشق و اپوزیسیون سوریه خواهد بود.

العالم - سوریه

به گزارش اسپوتنیک، دور جدید مذاکرات صلح سوریه در چارچوب آستانه امروز سه شنبه به میزبانی «نورسلطان» پایتخت قزاقستان برگزار می شود و تمرکز اصلی آن روی وضعیت فعلی کشور جنگ زده سوریه و اجرای توافق های قبلی است.

همچنین، طبق اعلام قزاقستان، کشورهای ضامن آتش بس سوریه (ایران، روسیه و ترکیه) نشست کارگروه مبادله اسرا را با مشارکت سازمان ملل و کمیته بین المللی صلیب سرخ برگزار می کنند.

بحث و تبادل نظر درباره چشم انداز کمیته قانون اساسی سوریه با هدف پیشبرد مذاکرات ژنو در چارچوب سازمان ملل نیز از دیگر مواردی است که در نشست امروز آستانه به آن پرداخته خواهد شد.

علاوه بر هیئت های نمایندگی ایران، روسیه، ترکیه، اپوزیسیون سوریه و دولت دمشق، نمایندگان سازمان ملل، اردن، لبنان و عراق نیز به عنوان ناظر به این نشست که دو روز طول خواهد کشید؛ دعوت شده اند.

نشست امروز آستانه در سطح معاونین وزارت خارجه کشورهای ضامن آتش بس برگزار می شود حال آنکه گزینه برگزاری این نشست در سطح وزرای خارجه نیز در دست بررسی است.

مهر

0% ...

آخرین اخبار

ادعای حمایت آمریکایی‌ها از حقوق‌بشر مضحک است


سودان در آستانه بزرگترین فاجعه انسانی/ الابیض، کانون درگیری + فیلم


عراقچی وارد بغداد شد/ در محل شهادت شهیدان قاسم سلیمانی و مهدی المهندس


ایران از جام جهانی ۲۰۲۶ کنار رفت


ارزش ماه محرم در دیدگاه رهبر شهید انقلاب


اوج گرفتن جنگ روسیه و اوکراین در سایه بن بست سیاسی


بیانیه وزارت امور خارجه درباره نقض مجدد تفاهم خاتمه جنگ توسط آمریکا در بامداد ۷ تیر ۱۴۰۵


عراقچی عازم عراق شد


بیانیه اعضای مجلس خبرگان درباره تحولات اخیر و مذاکرات


عارف: دستگاه‌های حاکمیتی برای برگزاری آیین وداع و تشییع امام شهید انقلاب در آمادگی کامل هستند